reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
ATsonia - a nam się ten rowerek z baldachimem podoba, kupiliśmy taki chrześniakowi na roczek i się sprawdził :) nie można go zostawiać w nim samego bo się na bok przewrócić może, ale jak np tatuś go pcha to mały zachwycony :-)

Mnie się podoba ten co ewelcia pokazała bo ma gumowe koła, co dla mnie są koniecznością, bo mieszkam w bloku na ostatnim piętrze i wiem jak plastikowe kółka terkoczą więc gumowe kółka muszą być, bo inaczej bede miała sąsiadów niezadowolonych Ja zastanawiam się nad tym (juz kiedys go wklejałam)Jeździk Wutsch-PUKY różowy, czerwony, niebieski (799765409) - Aukcje internetowe Allegro
pedały na razie nie będą potrzebne, z doświadaczenia wiem że dzieci nie za bardzo lubią i potrafią na 3 kółkach jeździć tylko się odpychają, a ten jeździk jest fajny bo nie jest plastikowy i ma super design (ale to czywiście rzecz gustu)

kurcze widze że nikt nie słyszał chyba o foteliku Jane Racing:-( a w necie tez mało informacji:-( a tak się napaliłam bo można i tyłem i przodem go montować:-(

kurcze widze że nikt nie słyszał chyba o foteliku Jane Racing:-( a w necie tez mało informacji:-( a tak się napaliłam bo można i tyłem i przodem go montować:-(
madzik jane to dobra firma, fotelik napewno bezpieczny bo montowany tyłem do kierunku jazdy, a tak wypada w testach fotelik.info :: testy :: foteliki samochodowe jane racing :: sortowanie wg kryterium grupa
ja dzisiaj jade po Romera Romer King Plus TrendLine tylko nie wiem który kolor wybrać

kurde, no to mam problem...bo ja nie szukam samego rowerka tylko takie 3 w 1, i ten prezent kupują moi rodzice i mamie podobał się ten rowerko-jezdziko-pchacz z baldachimem...on ma też gumowe koła...jak znaljedziecie jeszcze coś fajnego-TO PROSZĘ O LINK :-)

reklama
madzik-nie znam tego fotelika
ivaz-w sumie racja z tym jezdzikiem.Dodalam narazie ten co wkleilas linka do obserwowanych.Przemyslalam i faktycznie lepiej kupic cos co ma kola oglumowane a nie plastikowe i wogole jest porzadnie wykonane bo tak sobie mysle ze na chodnikowych kaflach bedzie czuc kazdy wstrzas i te jezdziki z plastikowymi kolami beda "klekotac".Musimy Juli wreszcie pchacza kupic,ostatnio tak sie skupilam na zakupach dla siebie (mama egoistka) ze zapomnialam ze pchacz mial byc:-D:-p
ewelcia-to super ze ubranka nowki:tak:

No dzis to juz zrobie te fotki lumpkowych ciuszkow,mam czas na kompa do 11.30:tak:wooooow:-D

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry