ooo znalazlam bardzo podobny
ROWEREK HAPPY PLUS AIR KETTLER 8849-000
ale cena jest kosmiczna

tutaj bym miala 3 takie
ROWEREK HAPPY PLUS AIR KETTLER 8849-000
ale cena jest kosmiczna

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
madzik jane to dobra firma, fotelik napewno bezpieczny bo montowany tyłem do kierunku jazdy, a tak wypada w testach fotelik.info :: testy :: foteliki samochodowe jane racing :: sortowanie wg kryterium grupakurcze widze że nikt nie słyszał chyba o foteliku Jane Racing:-( a w necie tez mało informacji:-( a tak się napaliłam bo można i tyłem i przodem go montować:-(
madzik jane to dobra firma, fotelik napewno bezpieczny bo montowany tyłem do kierunku jazdy, a tak wypada w testach fotelik.info :: testy :: foteliki samochodowe jane racing :: sortowanie wg kryterium grupa
ja dzisiaj jade po Romera Romer King Plus TrendLine tylko nie wiem który kolor wybrać
Iwona i co zadowlone jesteście z fotelika, Marysia nie grymasi?ivaz ja kupiłam romera king plus i mam ten kolor KING PLUS Ellen TrendLine Romer KING PLUS Ellen TrendLine DOSTEPNY OD REKI - Topmarket zamawiałam taki Romer King Plus BellyButton ale okazało sie że już go nie robią i ta hurtownia mieć go nie będzie.Mogłam poszukać gdzie indziej ale już mi się nie chciało.