reklama
Moje maleństwo
Mamusia Amelki
Swietne zakupy Sara!!
Moje maleństwo
Mamusia Amelki
A to nasze ostatnie zakupy;-)
Krzeselko (ma fajne pastelowe kolory - niestety na zdjeciu tak tego nie widac) jedyny minus to taki ze nie ma miekkiego siedziska ale na te 10 minut wlasciwie nie jest potrzebne
Poducha- kupilam ja za 20kr dlatego szkoda bylo nie wziasc (10zl)
Spudnisia na pozniej bo roz.86;-)
Bluzeczki
Sweterek
Bluzeczka na przyszle lato bedzie dobra (na zywo wyglada duzo fajniej)
Spiochy
Krzeselko (ma fajne pastelowe kolory - niestety na zdjeciu tak tego nie widac) jedyny minus to taki ze nie ma miekkiego siedziska ale na te 10 minut wlasciwie nie jest potrzebne
Poducha- kupilam ja za 20kr dlatego szkoda bylo nie wziasc (10zl)
Spudnisia na pozniej bo roz.86;-)
Bluzeczki
Sweterek
Bluzeczka na przyszle lato bedzie dobra (na zywo wyglada duzo fajniej)
Spiochy
I
ivaz
Gość
Madzik a dlaczego załujesz ze kupiłas maclarena?? przecież to w tej chwili jeden z lepszych wózek na rynku, ja nie narzekam wg mnie wózek jest wart swojej ceny, ma olbrzymie siedzisko, dziecko siedzi jak panisko, Zośka jak w nim uśnie to sie w nim obróci na brzuch i z powrotem, świetnie się prowadzi, jest lekki, ma super amortyzację, świetnie się składa i ładny klasyczny design ale to już rzecz gustu. Owszem jest drogi, ale żadnego innego wózka tak dobrze nie sprzedaż jak właśnie maclarena, on najmniej traci na wartości no i z tego co poczytałam opinie są to najmniej awaryjne wózki, na całym świecie ciesza się świetną opiniąManiulka dzięki za mapkę:-)
Jak na zlość najbliższy ode mnie sklep to Wołomin bo bliżej Wawy nie ma:--( buuuuu
Maniulka ja juz pisałam kilka razy o tym i żałuje że wydałam az tyle kasy na maclarena:-( przeznaczyłabym teraz na inne rzeczy dla Oliwiera.. Fakt ze jako jedyny miał pozycje zupełnie lezącą (XLR), a ten XT nie miał tego była pół leżąca.Eve też fajny wózeczek ma, pewnie bym też jego kupiła teraz bo miał dobrze leżące polożenie.. ale....
Moje maleństwo
Mamusia Amelki
I
ivaz
Gość
Eve wózeczek też jest super, ja mam tez jane ale większego saloma, oglądałam go ale koleżanka która pracuję w olbrzymim sklepie wózkowym mi go stanowczo odradziła, ponieważ dopóki dziecko jest małe to ok, ale dwulatka to już cięzko w niego upchać a w zimowym kombinezonie to raczej nierealne, bo faktycznie w porównaniu do maclarena ma maleńkie siedzisko. Maclarenem pojeździsz juz do końca bo jest idealny zarówno dla małego dziecka jak i dla starszaka.Madzik a dlaczego załujesz ze kupiłas maclarena?? przecież to w tej chwili jeden z lepszych wózek na rynku, ja nie narzekam wg mnie wózek jest wart swojej ceny, ma olbrzymie siedzisko, dziecko siedzi jak panisko, Zośka jak w nim uśnie to sie w nim obróci na brzuch i z powrotem, świetnie się prowadzi, jest lekki, ma super amortyzację, świetnie się składa i ładny klasyczny design ale to już rzecz gustu. Owszem jest drogi, ale żadnego innego wózka tak dobrze nie sprzedaż jak właśnie maclarena, on najmniej traci na wartości no i z tego co poczytałam opinie są to najmniej awaryjne wózki, na całym świecie ciesza się świetną opinią
I
ivaz
Gość
MM fajne ciuszki, bluzeczki "debeściarskie" i zabaweczki ekstra najbardziej podoba mi się lala i domek:-)
Moje maleństwo
Mamusia Amelki
MM - super zakupy, poducha też rewelacja do siedzenia dla dziecka )) a tak przy okazji - jak wstawiasz zdjęcia?
wciskasz "odp" pozniej na gorze jest taka pinezka (zalaczniki)- wciskasz, wyskoczy okienko i tam wybierasz zdjecia z komputera i na koniec je wysylasz.. pozniej wracasz tam do "odp" i znowu "zalaczniki" tam masz foty wklejasz i gotowe
wiem wiem strasznie namieszalam ale nie potrafie tak fachowo tego wytlumaczyc sprobuj a jak nie rozumiesz to pytaj;-)
reklama