reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

sara - fajne zakupy :)))
ja też dziś byłam w lumpku i wzięłam małemu 2 pary spodni i jedną koszuleczkę, za grosze dosłownie :)))

reklama
A to nasze ostatnie zakupy;-)

Krzeselko (ma fajne pastelowe kolory - niestety na zdjeciu tak tego nie widac) jedyny minus to taki ze nie ma miekkiego siedziska ale na te 10 minut wlasciwie nie jest potrzebne:tak: fgfgfdgf (42).jpg

Poducha- kupilam ja za 20kr dlatego szkoda bylo nie wziasc:-p (10zl:rofl2:)
fgfgfdgf (43).jpg

Spudnisia na pozniej bo roz.86;-) fgfgfdgf (6).jpg fgfgfdgf (5).jpg

Bluzeczki fgfgfdgf (17).jpgfgfgfdgf (16).jpg
fgfgfdgf (18).jpg

Sweterek fgfgfdgf (19).jpg

Bluzeczka na przyszle lato bedzie dobra (na zywo wyglada duzo fajniej:tak:) fgfgfdgf (15).jpg

Spiochy fgfgfdgf (7).jpg

Maniulka dzięki za mapkę:-)
Jak na zlość najbliższy ode mnie sklep to Wołomin bo bliżej Wawy nie ma:-:)-( buuuuu
Maniulka ja juz pisałam kilka razy o tym i żałuje że wydałam az tyle kasy na maclarena:-( przeznaczyłabym teraz na inne rzeczy dla Oliwiera.. Fakt ze jako jedyny miał pozycje zupełnie lezącą (XLR), a ten XT nie miał tego była pół leżąca.Eve też fajny wózeczek ma, pewnie bym też jego kupiła teraz bo miał dobrze leżące polożenie.. ale.... :)
Madzik a dlaczego załujesz ze kupiłas maclarena?? przecież to w tej chwili jeden z lepszych wózek na rynku, ja nie narzekam wg mnie wózek jest wart swojej ceny, ma olbrzymie siedzisko, dziecko siedzi jak panisko, Zośka jak w nim uśnie to sie w nim obróci na brzuch i z powrotem, świetnie się prowadzi, jest lekki, ma super amortyzację, świetnie się składa i ładny klasyczny design ale to już rzecz gustu. Owszem jest drogi, ale żadnego innego wózka tak dobrze nie sprzedaż jak właśnie maclarena, on najmniej traci na wartości no i z tego co poczytałam opinie są to najmniej awaryjne wózki, na całym świecie ciesza się świetną opinią

Madzik a dlaczego załujesz ze kupiłas maclarena?? przecież to w tej chwili jeden z lepszych wózek na rynku, ja nie narzekam wg mnie wózek jest wart swojej ceny, ma olbrzymie siedzisko, dziecko siedzi jak panisko, Zośka jak w nim uśnie to sie w nim obróci na brzuch i z powrotem, świetnie się prowadzi, jest lekki, ma super amortyzację, świetnie się składa i ładny klasyczny design ale to już rzecz gustu. Owszem jest drogi, ale żadnego innego wózka tak dobrze nie sprzedaż jak właśnie maclarena, on najmniej traci na wartości no i z tego co poczytałam opinie są to najmniej awaryjne wózki, na całym świecie ciesza się świetną opinią
Eve wózeczek też jest super, ja mam tez jane ale większego saloma, oglądałam go ale koleżanka która pracuję w olbrzymim sklepie wózkowym mi go stanowczo odradziła, ponieważ dopóki dziecko jest małe to ok, ale dwulatka to już cięzko w niego upchać a w zimowym kombinezonie to raczej nierealne, bo faktycznie w porównaniu do maclarena ma maleńkie siedzisko. Maclarenem pojeździsz juz do końca bo jest idealny zarówno dla małego dziecka jak i dla starszaka.

MM - super zakupy, poducha też rewelacja do siedzenia dla dziecka :))) a tak przy okazji - jak wstawiasz zdjęcia?

wciskasz "odp" pozniej na gorze jest taka pinezka (zalaczniki)- wciskasz, wyskoczy okienko i tam wybierasz zdjecia z komputera i na koniec je wysylasz.. pozniej wracasz tam do "odp" i znowu "zalaczniki" tam masz foty wklejasz i gotowe

wiem wiem strasznie namieszalam:-D ale nie potrafie tak fachowo tego wytlumaczyc:sorry: sprobuj a jak nie rozumiesz to pytaj;-)

reklama
Sara-świetne lumkowe zakupy!!!

MM-super!!! lala jest prześliczna-uwielbiam takie "szmacianki" i słonko super, będzie Amelci świecić przez całą jesień i zimę!!!

Do góry