reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Modroklejka super wybór.Ja jestem z maclarena bardzo zadowolona, super się prowadzi , podbija, a ja jestem bardzo wybredna jeśli chodzi o wózki.Tylko że ja mam też emmaljunge i w zimie bede woziła tylko nią.

reklama
wybór padł na maclarena, chociaz ja nie do konca jestem przekonana- w najnizszej pozycji ma dla mnie troche za wysoko raczki- ale maz stwierdził ze ten mu sie najbardziej podoba i spełnia jego wymagania...ja szczerze wolałabym loola bebe confort-ta z pełna raczka-taka dokładnie
Bebe Confort Loola Up Full Choco Mint od G-7 (778400418) - Aukcje internetowe Allegro
po zdjeciu siedzska składa sie do naprawde małych rozmiarów, no i niewatpliwym plusem jest to ze dziecko moze jechac przodem i tyłem do kierunku jazdy...

ale maz stwierdził ze dla niego tylko maclaren wchodzi w gre...a poniewaz mnie sie tez w miare podobał wiec bedzie xt

kurcze ja tez musze wybrac spiworek bo juz zimnooo:-(
Nie śmiejscie się ze mnie ale nie umiem się odnaleźć wsród tylu na allegro!!!!:-D:-D wszystkie mi sie podobaja (mówie o tym miedzy 80 a 110 zł) i ciezko mi wyłapać który mam wziąć:-D:-D

Sklepy PEPco?? nie byłam nigdy i nei wiem gdzie są:-(
A body i inne takie bielizniane rzeczy to w TESCO kupujemy 7 paki i cherokee

To prawda sklepy Pepko sa fajne i tanie;-)Jak byłam w Pl przed wyjazdem to kupiłam małej fajne body,synowi koszulki takie na ramiączkach białe i gatunkowo rewelacyjne są a kosztowały 4.99 za sztukę
modroklejka fajny wózeczek ale tez drogi jak dla mnie zresztą tak samo jak maclaren ja nie będe już inwesowac w taki drogi wózek kupie jakąs lekka parasolkę na wiosę a może i nie teraz nie musze targać wózka na 2 piętro więc mój chicco mi nie przeszkadza :tak:

reklama
Maniulka dzięki za mapkę:-)
Jak na zlość najbliższy ode mnie sklep to Wołomin bo bliżej Wawy nie ma:-:)-( buuuuu
Maniulka ja juz pisałam kilka razy o tym i żałuje że wydałam az tyle kasy na maclarena:-( przeznaczyłabym teraz na inne rzeczy dla Oliwiera.. Fakt ze jako jedyny miał pozycje zupełnie lezącą (XLR), a ten XT nie miał tego była pół leżąca.Eve też fajny wózeczek ma, pewnie bym też jego kupiła teraz bo miał dobrze leżące polożenie.. ale.... :)

Do góry