reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Ewelcia piekne ciuszki!Dobrze ze zdazylam przeczytac wasze posty o wyprzedazach w 5-10-15 i H&M,bo pewnie w Łodzi tez sa nie?Akurat budynek mojej pracy a jade zawiezc zwolnienie jest niedaleko galerii Lodzkiej:)Jak cos upatrze to kupie i wkleje fotke,ale chyba skromnie narazie 1 rzecz-buuu nie mam kaski:baffled:

ja mam takie pytanie czy dzidzi urodzonej w marcu opłaca się kupować kombinezoniki?? a jak tak to ile.... napewno na wyjscie ze szpitala by się przydał ale nie wiem nawet z czego

Wiesz mi się wydaje, że chyba nie warto ... bo w sumie na wyjście ze szpitala, to tyle co wyjście ze szpitala i wsadzenie dziecka do samochodu, a później z samochodu do domu. Na ewentualne wizyty u lekarza to chyba też opcja wyjście z domu wsadzenie do auta, później auto-przychodnia. Bo spacery z noworodkiem to chyba niezbyt dobry pomysł. Myślę, że "opatulenie" kocem będzie oki. A zaraz i tak powinna przyjść wiosna. Choć w sumie to zależy jaka pogoda będzie w marcu, bo jak się okaże, że mróz będzie do kwietnia trzymał ... ale kombinezon zawsze będzie można dokupić. Choć myślę, że jakiś komplet polarowy będzie lepszy.

moze sie nie zrozumiałysmy...nie chodzi mo o takie stricte zimowe kombinezony-grubasne i mega ciepłe...moze jak wkleje zdjecie to bedzie łątwiej
Unisex fluffy snowsuit : mothercare

ja kupiłam wczoraj cos takiego i to nie jest az takie grube...od srodka zwykła bawełna koszulkowa, w srodku jakis mocno napuszony wypełniacz, ale na grubosc duzo go nie ma, a z zewnatrz welurek, ale tez niezbyt gruby...kupiłam rozmiar newborn i po zmierzeniu wewnatrz stwierdzam ze to odpowiednik naszego 62-68 wiec mysle ze starczy od polowy marca do konca kwietnia...oczywiscie z pogoda bywa roznie-w zeszłym roku było zimno do konca kwietnia-pamietam bo brat meza slubował a ja kupowałam na ostatnia chwie sukienke....pewnie i tak nie bede uzywac codziennie

modroklejka super ten kombinezonik.....:-):tak::-p
właśnie też się zastanawiałam nad kupnem kombinezonu lub takiej kurteczki bo w marcu jeszcze może być zimno :tak: a nie chce żeby dzidziuś marzną :blink::-):cool2:

reklama
Do góry