reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

dokładnie, ja właściwie pajacyków zawsze używałam jako piżamek - jakoś tak wolałam zakładać małej na dzień body + śpiochy lub półśpiochy, bo to też bardzo wygodne ubranko :-)

reklama
dziewczyny!
jesli któras ma u siebie C&A to polecam wybrac sie bo bodziaki-kupilismy wczoraj z mezem 5 szt z długim rekawkiem dla nas i dla bratanka meza tez...w pozaniu były po 9 zł a sa napawde sliczne i bardzo milutkie z dotyku-ja mam 3 w paseczki i 2 w misiaki, ale kazdy wzrór inny...

sa tez sliczne i w miare niedrogie kombinezoniki-po 79 zł a nie 179 zł jak w wiekszosci sklepów...sa rozwowe, błekitne, bezowe i zielone...naprawde ładne-rozmiary rozne

wogole bardzo ładne dzieciece ciuszki sa w C&A...dla bratanka kupilismy komplecik-spodenki, blizeczka, i kurteczka z kapturkiem-dwustronna wszystko ładnie ocieplane w sam raz na taka pogode jak za oknem-komplet-49 zł nas kosztował

modroklejka, dzięki za podpowiedź, muszę się tam wybrać :-) może jednak coś kupię nowego, żeby nie było, że wszystko po starszej siostrze ;-)

modroklejka niema jak udane zakupy:tak: ceny faktycznie dobre ale nie słyszałam o takim sklepie zaraz poszukam w wyszukiwarce czy jest taki w Szczecinie:-)
Co do kombinezonów to chciałam tylko przypomnieć żebyśmy zostawiły ten zakup na koniec róznie to bywa z naszą pogodą moze się zdarzyć że wystarczy tylko taki ocieplany polarowy bo będzie za ciepło na te grubsze i może się okazać zbędny wydatek
a tak na marginesie pewnie w grudniu zaczną się wysprzedaze, ja juz nie mogę się doczekać bo zawsze w tych firmowych sklepach dla dzieciaczków(h&m,smyk,5-10-15,cocodrilo,cubus,reserwed kids) można się obkupić za małe pieniądze jak macie takie sklepiki u siebie to polecam:-):-):-)Teraz bede juz kupować dla dwujki ale fajnie :tak:

wyprzedaze juz sie zaczeły!!
w 5-10-15 juz wyprzedaja kolekcje jesienna i letnia....w h&m tez juz widziałam przecenione letnie ciuszki tak samo w crocidillo i fixoni
w sumie to nam i tak to pasi-to ce teraz jest na wyprzedazach dla naszym marcowych maluchów bedzie ok na kwiecien, maj czerwiec...

no to wielka szkoda ze mnie w domu niema :-(jak wrócę to juz pewnie resztki zostaną jak byłam w zeszłym tygodniu chyba w czwartek to jeszcze nic sie nie działo mam nadzieje że cos ludziska mi zostawia nie wykupią mi wszystkiego:tak:

spoko spoko manliulka...wszystko sie zaczyna dopiero rozkrecac....w 5-10-15 było najwiecej, ale w H&M tylko jedna polka...a panietam ze w zeszłym roku jak kupowałąm ciuszki dla kolezanki synka było wiecej...wiec pewnie sie to dopiero rozkreci

reklama
Do góry