reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
śliczny chłopczyk i baardzo ładny sweterek.... ja też nei uważam że kolor rózowy nie pasuje.... to zależy jaki ciuszek... sweterek jak widać bardzo ładny i meski:)) a dla chłopca lepsze różowe śpioszki niż błekitna sukienka:-p

tanu, super przystojny synek :-)
magda19lenka, mnie chodziło o dziewczynki, takie do 5-6 lat - potem to chyba przechodzi, ja też za różowym nie przepadam, chyba nie mam ani jednego ciucha tak całkiem różowego, może jakąś letnią bluzeczkę...

A kiedys podobno bylo tak, że chlopcy nosili różowe rzeczy, a dziewczynki niebieskie. Moze to dotyczyło jakiegoś wybranego regionu Polski, ale moja teściowa do tej pory uważa, że dla chłopców to róż:)

A dokładniej to chodzi o to że Maryja była okryta w niebieskie szaty a Jezus w różowe tak mówiła moja babcia i stąd niektórzy twierdzą że rózowy był dla chłopca zwłaszcza kiedys przestrzegano tego w czasie chrztów :-)

Upatrzylam fajne tuniczki swetrowe,chyba sprawie nie tylko sobie ale i ciazowej kolezance na listopadowe urodzinki,bo i tak bedzie 1 koszt wysylki.:-)Akurat sie mieszcze bo mamy umowe ze sobie robimy prezenty do 50 zl:tak:Dla siebie zolta albo fiolecik,dla niej szara bo ona lubi kolory ziemi beze, szarosci,rudosc takie tam:-pa ja wole nasycone zdecydowane kolorki.

http://www.allegro.pl/item470470588_trendy_sweterek_extra_tuniczka_super_dekolt.html

Ostatnio edytowane przez moderatora:
O rany,ale macie juz wyprawki! A ja nie mam NIC,doslownie nic:-p Nie chodzi mi o przesad,jakos mam slabo wyksztalcony chyba instynkt macierzynski,za to egoistyczny bardzo dobrze bo mam kupe ciuchow ciazowych dla siebie i upatrzylam kolejne:tak:
O kupnie wozka czy lozeczka nawet jeszcze nie myslalam a ciuszki sliczne sa ale mnie nie ruszaja wcale-i ja mam byc matka!!!:szok: Jak wy juz bedziecie miec wszystko skompletowane to pewnie ja dopiero bede latac z wywieszonym jezorem po sklepach:-D

ja tez nie mam nic ;-( ubranka mam dostać a wozek kupie dopiero w grudniu. Jakoś przed poznaniem płci nie chce kupowac :tak: wołala bym wiedziec czy dla niej, czy dla niego :) i poczekam do 27 .11 wtedy powinnam juz wiedziec :)

reklama
A to obiecane zdjęcia ciuszków zanim dowiedziałam się że będzie dziewczynka:-)
0211080745wh5.jpg

0211080746pt4.jpg
w252.png

0211080748zc0.jpg

0211080750gx5.jpg
0211080747ck3.jpg

my.php

Ostatnia edycja:
Do góry