reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

u nas dzidzia będzie tak do roku w sypialni, będę używać baldachimu - dobry na słońce, przeciągi i dzidzia nie będzie mnie widzieć kiedy chce, łatwiej może jej będzie się przyzwyczaić jak ją później eksmitujemy do jej pokoiku. :)

ja kupiłam tą lampkę bo czytałam, że jakaś forumowiczka bardzo ją poleca , aczkolwiek cenna uwaga - jak ją prać... ale my często jeździmy do rodziców - jakies 50 km dalej więc stwierdziłam,że się przyda.
Bezcenna rzecz i całkowity niewypał - Niemowlę - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl

a jakie macie karuzelki?

Ja zbieram się do zrobienia mega prania, czas ucieka... :) i boję się, że później nie zdążę z tym wszystkim. W jakiej temp. pierzecie pieluszki tetrowe i flanelowe? Oczywicie nowe. I mniej więcej ile proszku sypiecie? Tyle ile jest na opakowaniu proszku? Bo mi się wydaje ciut przydużo...

zaczęłam pakować torbę do szpitala, nie wiem jak ja się z tym wszystkim pomieszczę :)

Ostatnia edycja:
reklama
lekka to dobrze-ale nie jest taka ze sie "przelewa" przez rece? chodzi mi o to czy jest sprezysta?

kurcze-chyba bede musiała ją w sklepie kupic a nie na allegro-zeby pomacac

reklama
Do góry