reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

ja zrobiłam już zakupy do porodu (hehe właściwie dopiero zrobiłam), :tak:
No i 2 pary spodni, jedne w wiekszym rozmiarze, inne mniejsze na po porodzie. Bo te co mam to się zniszczyły jedne, a pozostały mi tylko jedne.
Nie chciałam kupować kolejnych, bo szkoda mi już było kasy skoro i tak mam leżeć do końca, ale wczoraj mąż mi uświadomił ze przecież po porodzie też w czymś musze chodzić bo w swoje jeszcze na 1000% nie wejdę.:szok: O tym to zapomnialam:sorry2: chyba w myślach i podświadomie zakładałam wizję ze wskocze od razu w stare ubrania:baffled: uuuupssss:baffled:

reklama
madzik, ale na "po porodzie" kupiłaś spodnie ciążowe? nie wiem, ale wydaje mi się że spokojnie wejdzie się w swoje normalne ubrania - no chyba że masz tylko jakieś mega obcisłe biodrówki w szafie ;-)

madzik, ale na "po porodzie" kupiłaś spodnie ciążowe? nie wiem, ale wydaje mi się że spokojnie wejdzie się w swoje normalne ubrania - no chyba że masz tylko jakieś mega obcisłe biodrówki w szafie ;-)

Ola mi strasznie biodra sie poszerzyły i uda utyły:-( więc nie wejdę napewno w normalne spodnie:-( tzn nie w te które mam. A jak kupić inne zwykłe, nie znając rozmiaru?
A spodnie ciążowe przydadza mi się jeszcze teraz- najwyżej będą na kolejną ciążę:-D

zapraszam
Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
moja córcia to styczniówka 2008 więc ciuszki będą pasowały na wasze małe na wiosne-jesień
Mam też paczkę ciuszków na lato oraz ubranko do chrztu na wiosnę-lato firmy TUP TUP w stanie idealnym-raz założone (sukienka sweterek kapelusz body rajstopy i skarpetki) Idealne na chrzciny na wielkanoc lub na lato(r68-74) zdjęcia ma maila

takie nosidełko z daszkiem to ma siostra mego M, używali go jak w górach byli - podobno fajne, ale moja córka nie dała się nawet do tego przymierzyć ;-)

Ola fajnie by było wejść odrazu po porodzie w swoje spodnie ale ja napewno nie wejdę bo uda i biodra mi sie poszerzyły nawet nie wchodzę już w spodnie które kupiłam będąc w 17tyg :zawstydzona/y::baffled: właśnie nie chcą przejść przez uda :no::-D

reklama
dziewczyny mam takie pytanie ile paczek tych podkładów zabieracie do szpitala bo ja kupiłam 1 paczkę tych wielgachnych z Belli i podpaski normalne :confused:

Do góry