Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja od 6-tego miesiąca też podbijam regularnie i noszę ze sobą, na wszelki wypadek.U mnie też mąż zawodzi książeczkę po pieczątkę. Ja podbijam co miesiąc.
dokładnie-lepiej miec niz nie miec i potem biegac lub wysyłac meza...a najlepiej to tak jak pisałam-pogadac z kadrowa i miec podbite bez daty....i samemu date wpisac w razie potrzeby
dziewczyny! przepisy się zmieniły-pieczątka z zakładu pracy wazna jest miesiąc! chodzi mi o tą w książeczce ubezpieczeniowej...tak ze mniej wiecej 4-3 tyg przed porodem trzeba ją podbic zeby była swieza! ew. mozna sie tak umówić z kadrową/księgową-zalezy kto u was podbija- ze podbije, podpisze, ale date wy wpiszecie...czasami sie tak uda umówic zeby potem nie było biegania i załatwiania na hura