reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Mam pytanie, czy któraś z mam miała może taki wózeczek
BEXA wózek AX3 koła pompowane śpiwór gratis (538308709) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.

To jest Bexa AX3, trzykolowy.
Jestem ciekawa jak te wózeczki się sprawują?
Osobiście zastanawiam się nad atlantickiem ale ten również mi się podoba:-)
No i ma przystępną cene.

778096d64b.png

Czesc dziewczyny, my wybralismy niebieski wozek Joolz Bloom (Grand Jeanz Indigo) dla naszej coreczki (www.my-joolz.com). Mial byc kolor piaskowy lub srebrny, ale decyzja zapadla jednak na indigo. Maja go dostarczyc pod koniec lutego - juz nie moge sie doczekac!

Kika ja go na żywo nie widziałam, więc ciężko coś powiedzieć konkretnego, ale w internecie to on się nieźle prezentuje. Poszukaj może jakiegoś forum tematycznego o bexach, tam się pewnie dowiesz dużo szczegółów o wózku :-)

maniulka- tez zastanawiałam sie nad różowym ale mojemu mężowi zdecydowanie bardziej spodobał sie niebieski "niech mu będzie"! Tylko ponoc te nasze wózeczki nie maja regulacji podnóżka w spacerówce... Masz go juz w domku? Ja czekam na kuriera jeszcze:)

moonik super zakupy.
Kitki ja tez jestem roztargniona i czesto zamyslona to napewno przez ciaze,bo przeciez bladynka nie jestem hehe:-)

A ja dzis kupilam jeszcze oliwke bambino w PL sklepie i mleczko Bebiko 1,bo jak sie w szpitalu okaze albo po wyjsciu ze szpitala ze nie bede miala pokarmu to czym ja synka nakarmie!!???

Ostatnia edycja:
Ewelcia słyszałam od ciocia która niedawno urodziła że te laktatory baby ono elektryczne są bardzo dobre ;-) na początku miała jakiś zwykły ręczny i się bała że pokarmu nie ma, dostała od swojej mamy ten i ma pełnooo mleka ;-). Małego nie może na razie karmić piersią bo leży pod respiratorem itd. to mu odciąga pokarm ;-).

Ewelcia słyszałam od ciocia która niedawno urodziła że te laktatory baby ono elektryczne są bardzo dobre ;-) na początku miała jakiś zwykły ręczny i się bała że pokarmu nie ma, dostała od swojej mamy ten i ma pełnooo mleka ;-). Małego nie może na razie karmić piersią bo leży pod respiratorem itd. to mu odciąga pokarm ;-).
To super ze sie speawdzil ten laktator,mam nadzieje ze sztuczne mleczko nie bedzie potrzebne,ale w razie czego jedno mam:-).
Zmarnowac sie pewnie nie zmarnuje bo jak by co to sama wypije hehe

reklama
Mam pytanie, czy któraś z mam miała może taki wózeczek
BEXA wózek AX3 koła pompowane śpiwór gratis (538308709) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.

To jest Bexa AX3, trzykolowy.
Jestem ciekawa jak te wózeczki się sprawują?
Osobiście zastanawiam się nad atlantickiem ale ten również mi się podoba:-)
No i ma przystępną cene.

Kika wózek wygląda super, cena faktycznie fajna, ale nie słyszałam nic na ich temat. Możesz zapytać o opinię osoby które kupiły go na allegro, ja nieraz tak robię i zazwyczaj ludzie odpisują czy są zadowoleni z zakupu.:tak::-)

Do góry