reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Ja miałąm dla syna wózek takiego typu spacerówka z wsadem oczywiscie bez fotelika bo to było wieki temu haha jeszcze takich nie było byłam zadowolona chociaż tym razem wybrałam wózek z gondolą też 3 funkcyjny :-)

Ja też planuję zakup przewijaka. Kupiliśmy komodę z montowanym przewijakiem na wierzchu, właśnie sprawdzałam, że nawet ten największy przewijak 80x50 się zmieści bez problemu. Przewijak to duża wygoda, nie trzeba kombinować, schylać się itp.

Jak juz pisalam bardzo funcjonalny wozek,ale teraz rowniez zdecydowalam sie na gondolke i kupilismy Mutsy Joey 4 kolowke.Kasiu ,pojezdzisz z dzidziusiem i sama ocenisz czy sie sprawdza czy nie-wsad to nie to samo co gondolka,ale sama zobaczysz;-) ja juz to przerabialam kilka lat temu.

AVANTI - też chciałam takie łóżeczko, bardzo ładne. Ale w sklepie kosztowało prawie 400zł + pościel z ochraniaczem 130 + materac gryka-kokos ok. 90zł więc w końcu kupiłam trochę tansze ale też firmy DREWEX.
Teraz troszkę żałuje że nie sprawdziłam na allegro - cena za zestaw naprawde super

dzwoniła do mnie wczoraj mama i zapytała mnie o cos przedziwnego...

czy kupiłam jakas masc do smarowania brodawek, zeby je zmiekczyc i przygotowac do karmienia...słyszałyscie o czyms takim? myslałam ze takie mascie stosuje sie tylko jak brodawki sa podraznione, a nie wczesniej...

Hm, Mordoklejko ja też o tym nie słyszałam, za to słyszałam, że brodawek właśnie nie powinno się wcześniej niczym smarować w celu "zahartowania, zmiękczenia", czy jakby tego nie nazwał, a tylko już w trakcie karmienia, jak są jakieś problemy i bolą.

Witam
wiem ze spaceróweczka quinny buzz troszke mała ale napewno nie bedziemy go długo używac.. planujemy zakup jeszcze jednego wózeczka spacerowego do używania na zmiane.. przy pierwszym dziecku przerobiłam wózek na wiekich 4 kołach z nosidłem i spacerówke(polak), do tego spacerówke (graco) i jeszcze "parasolke", wiec i w tym przyadku napewno bedzie jeszcze jeden wózek..
wózek wybrał tatus.. ja chciałam inny.. (Bebe Confort HIGH TREK 3w1) ale cena była oszałamiająca i uwierzcie mi że na allegro to jeszcze tanio!!

Ale szczerze mówiąc to już nie moge sie doczekać mojego małego chłopczyka i pierwszego spacerku:)

reklama
tak jak czytam to zadna mama nie zakonczyła na jednym wozku...co najmiej 2-3 kazda przerobiła...ja mysle ze jak mały podrosnie to tez bede sie rozgladac za lekka spacerówka-zawszze to wygodniejsze do samochodu

a jesli nasz plan sie powiedzie to za rok i tak zaczynamy "prace" nad nastepnym dzidiolkiem wiec na 100% drugi wozek bedzie potrzebny

Do góry