reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

reklama
Jeżeli mogę doradzić odnośnie materacyka to kupujcie materac (pianka-kokos), jest trwały a co najważniejsze nie ugina się pod ciężarem dzidzi, co zapobiega zapadaniu się, taki właśnie kupie, Miki taki ma od prawie 3 lat i nic się nie odkształcił - zmienił, wygląda jak nowy.

Jeżeli mogę doradzić odnośnie materacyka to kupujcie materac (pianka-kokos), jest trwały a co najważniejsze nie ugina się pod ciężarem dzidzi, co zapobiega zapadaniu się, taki właśnie kupie, Miki taki ma od prawie 3 lat i nic się nie odkształcił - zmienił, wygląda jak nowy.

Kasiulka my tez taki mileismy i tez bylam bardzo zadowolono z tego materaca a co do tej wanienki to jak dla mnie szkoda kasy na takie cudenka to ładne jest bardzo ale w ogole niepratyczne ja jak znowu standardowa wanienka ze stelarzem i wklad do tego i wszycho
Agusia posciel cudo ale u nas w hurtowni za wszystko zapłaciłabym max do 100 zł więc wydaje mi sie ze drogo sobie tu cenia:rofl2:

ja tez myslałam nad lateksowym....ale teraz to juz sama nie wiem...

dla nas mamy lateksowo-sprezynowy i jest ok

ale wszycy trąbią ze dla malucha powinen byc naturalny-czyli albo kokos albo gryka

No właśnie w jakimś innym temacie przeczytałam że położna odradziła komuś taką wanienkę, hm ale mi się podoba ten wkład, podobno takie dokupywane oddzielnie po 2 tygodniach się już do niczego nie nadają. I nie wiem co z tą wanienką ;-). A łóżeczko w sumie kupiliśmy takie zwykłe ;-) ale bardzo mi się podobało, i najważniejsze że ma 4 poziomy :-) do tego chcę dokupić taką pościel 11elementowa pościel orginalna**BABY-RAJ *120x90 (514417559) - Aukcje internetowe Allegro no i najważniejsze materac :crazy: ale już szybciej był tutaj taki temat i wiem że nie może być za miękki ani za twardy. Materacyk chyba jest z tego wszystkiego najważniejszy moim zdaniem.
a który kolorek?:)

ja słyszałam ze watro zabrać pare pieluch flanelowych grubszych ..... kiedy dziecko biorą na badania na wagę często kładą golutką skórą lepiej miec parę przy sobie żeby okryć ciałko albo położyć na wadze....
Dla posiadaczek psów jest to dobre rozwiązanie.... ja mam zamiar wziać pare i okrywac maleństwo żeby przesiakły jej zapachem i maż bedzie je zabierał do domu zeby suczka przyzwyczaiła się do zapachu zanim nowy domownik pojawi się w domu...

Ja wam kochane nie pomoge bo sama nie wiem Kuba urodzil sie z zaskoczenia nie mialam jeszcze nawet torby spakowanej a pozniej to potrzebowal tylko pampersów oliwki grzebyka skarpetek i czepeczki cały nasz zestawa na prawie 2 miechy pozniej dopiero ubranka kocyk rozek:sorry2:

reklama
Do góry