reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek zakupowy + wózki + wyprawka i torba

Agniesiu mikrus tez waży 6 kg, a ten trzecie - nigdzie nie jest napisane ile waży, a patrzyłąm na różne aukcje z tym modelem, ale na pewno nie jest lżejszy - bo jest bardziej "kombinowany" pewnie waży nawet więcej jak 6kg

reklama
midnight nie wiem ile u nas będzie promocja, sprzedawczynie też nie wiedziała,powiedziała że w każdej chwili mogą zadzwonić i odwołać.Dlatego kupiłam ,mimo że byłam bez Marysi ,udalo mi się trafić z rozmiarem byłam umówiona że w razie czego wymienię na inny rozmiar.

Mi się bardziej podoba ten z trzeciego linka,chociaz te kolorki takie sobie chyba jednak wybrałabym ten rózowo-szary:-)kurcze 6kg:szok:nasz jest leciutki ale i nie taki zbajerowany bardziej taki jak w linku 2 spacerówka z nosidłem ala gondolka,podusia kołderak nasz to chyba firma SMIKI myslę że jak waży z 2 i pól kg to wsio i mamy taki spokojny zielony :tak:

Ja lubie rajstopki Disneya

magdalenka - mi tez sie podoba ten ostatni ;)

maniulka - taki macie? http://www.smyk.com/sklep/przedmiot/wozek-geboki-maxi-pram-rozne-kolory1

ciekawe jaki dostaniemy od cioci, ktora powiedziala,ze kupi malej wózek.

iwona- rozmawialm przed chwila z moim m., ma teraz wolne wiec jutro obdzwonie sasiednie miasto bo z tego co wiem maja tam sklep firmowy wiec liczę,ze tam będą. Jutro zadzwonie i sie zapytam i jak beda to sobie zrobimy wycieczkę i nie będę Cie niepotrzebnie fatygować ;)

Ostatnia edycja:
mi ten z ostatniego linka wizualnie wydaje się lżejszy niż te dwa poprzednie, a może spytaj o wagę, jakoś 6kg to wydaje mi się dużo dla dziecka, chociaż ma to swoje plusy, mała przynajmniej nie rzuci takim wózkiem ;p

reklama
Wysłałam zapytanie do 7 sprzedawców, którzy sprzedają ten wózek. Może ktoś odpowie.
Tak sobie myślę, że nawet jeśli ten wózek jest ciężki to dzięki obrotowym kołom będzie łatwiejszy w manewrowaniu.
Trochę mi szkoda tego 2, bardzo mi się podoba, zwłaszcza w żółtym kolorze ;-)
No ale ma być funkcjonalny dla Goni, nie dla mnie:tak::tak:

Do góry