reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy: czyli co polecamy i co odradzamy

No właśnie. Widzę, ze są dwie opcje: wysoki stan wchodzący na brzuszek i bardzo niski, mieszczący sie pod. Nie wiem co będzie wygodniejsze, ale muszę sie zabrać za temat, bo moje sie dziwnie zsuwaja z brzuszka.

reklama
rjoanka - ja noszę mniej więcej 42, więc wzięłam XL i jest idealnie. Poza tym ten materiał jest rozciągliwy, więc nie powinno być problemu z dopasowaniem :)
Czarna - ten dekolt nie jest wcale taki duży:)

A ja ostatnio szukałam kosza mojżesza. Łóżeczko będzie w pokoju dzieciaków, a przy łóżku nie chcę zbędnych gratów więc znalazłam super okazję, zapłaciłam za niego 50 zł :happy2::happy2:
CAM00576.jpgCAM00578.jpg

Załączniki

• CAM00576.jpg
    CAM00576.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 59
  • CAM00578.jpg
    CAM00578.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 59
Wczoraj przegrałam zakład z mężem :-) byłam pewna że mam gondole (w sumie 3w1) z firmy chicco, jednak okazało się, że to maxi cosi :szok: skleroza :-) Tak czy siak mogę spokojnie polecić jestem jego trzecią właścicielką i nie miałam żadnych uwag, co świadczy o jakości wykonania. Trzykołowy łatwo się prowadzi.

Gdybym miała teraz znów kupować wózek to bym brała 2w1 lub samą gondolę i nie inwestowała w nią dużo bo to wózek na 4-6 miesięcy. Lepiej zainwestować w porządną spacerówkę. My akurat mamy z chicco (też kupioną za grosze w komisie bo miała przebitą dętkę, co wulkanizator naprawił za 10 zł ), Nasza ma jeden kierunek jazdy (dziecko jest przodem do kierunku jazdy) gdzieś czytałam że to lepiej wpływa na rozwój malucha bo ma on więcej bodźców :-) a nie tylko na mamę się patrzy :-D

anecznik - ja po pierwszym też doszłam do takich wniosków, że lepiej kupić tylko gondolę, albo gondolę rozkładaną do spacerowego:tak:, a potem jakąś fajną spacerówkę, ale cóż człowiek mądry po fakcie.
Dla mnie zmiana kierunku jazdy (tj. przekładana rączka) to ważna funkcja, bo u nas strasznie wieje i czasem podczas jednego spaceru kilkanaście razy to zmieniałam:-D Ps: robiłam długie spacery odchudzające:-D

reklama
Do góry