reklama
Ja teraz tylko i wyłącznie z wysokim stanem,na brzuch najwygodniejsze dla mnie.
Pod brzuch mi nie odpowiada,nie wygodnie się czuję.
planuję kupić coś w tym stylu:
FIGI MAJTKI CIĄŻOWE MAMA MAXI na brzuch XXL czarne (4147468985) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Napewno się na takie skuszę
Pod brzuch mi nie odpowiada,nie wygodnie się czuję.
planuję kupić coś w tym stylu:
FIGI MAJTKI CIĄŻOWE MAMA MAXI na brzuch XXL czarne (4147468985) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Napewno się na takie skuszę
pscółka i spółka
Fanka BB :)
Madzia - weź pod uwagę, że to lato będzie. Ja przez całą ciążę chodziłam w normalnych gatkach, jakoś się trzymały
Madzia - weź pod uwagę, że to lato będzie. Ja przez całą ciążę chodziłam w normalnych gatkach, jakoś się trzymały
Dokładnie,jednak ja stawiam na wygodę
Jeśli mam się zle czuć to dziękuję bardzo za takie coś.
Wczoraj przegrałam zakład z mężem :-) byłam pewna że mam gondole (w sumie 3w1) z firmy chicco, jednak okazało się, że to maxi cosi skleroza :-) Tak czy siak mogę spokojnie polecić jestem jego trzecią właścicielką i nie miałam żadnych uwag, co świadczy o jakości wykonania. Trzykołowy łatwo się prowadzi.
Gdybym miała teraz znów kupować wózek to bym brała 2w1 lub samą gondolę i nie inwestowała w nią dużo bo to wózek na 4-6 miesięcy. Lepiej zainwestować w porządną spacerówkę. My akurat mamy z chicco (też kupioną za grosze w komisie bo miała przebitą dętkę, co wulkanizator naprawił za 10 zł ), Nasza ma jeden kierunek jazdy (dziecko jest przodem do kierunku jazdy) gdzieś czytałam że to lepiej wpływa na rozwój malucha bo ma on więcej bodźców :-) a nie tylko na mamę się patrzy
Gdybym miała teraz znów kupować wózek to bym brała 2w1 lub samą gondolę i nie inwestowała w nią dużo bo to wózek na 4-6 miesięcy. Lepiej zainwestować w porządną spacerówkę. My akurat mamy z chicco (też kupioną za grosze w komisie bo miała przebitą dętkę, co wulkanizator naprawił za 10 zł ), Nasza ma jeden kierunek jazdy (dziecko jest przodem do kierunku jazdy) gdzieś czytałam że to lepiej wpływa na rozwój malucha bo ma on więcej bodźców :-) a nie tylko na mamę się patrzy
pscółka i spółka
anecznik - ja po pierwszym też doszłam do takich wniosków, że lepiej kupić tylko gondolę, albo gondolę rozkładaną do spacerowego, a potem jakąś fajną spacerówkę, ale cóż człowiek mądry po fakcie.
Dla mnie zmiana kierunku jazdy (tj. przekładana rączka) to ważna funkcja, bo u nas strasznie wieje i czasem podczas jednego spaceru kilkanaście razy to zmieniałam Ps: robiłam długie spacery odchudzające
Dla mnie zmiana kierunku jazdy (tj. przekładana rączka) to ważna funkcja, bo u nas strasznie wieje i czasem podczas jednego spaceru kilkanaście razy to zmieniałam Ps: robiłam długie spacery odchudzające
my mamy wózek bez przekładanej rączki i nigdy mi to nie przeszkadzało Chyba kwestia przyzwyczajenia :-)(tj. przekładana rączka) to ważna funkcja, bo u nas strasznie wieje i czasem podczas jednego spaceru kilkanaście razy to zmieniałam
reklama
pscółka i spółka
bajaderka - widzisz, do wygody człowiek się szybko przyzwyczaja
Podziel się: