reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy: czyli co polecamy i co odradzamy

reklama
A ja sie pochwale. Pierwszy raz w życiu zdecydowałam sie na zakup ciuchow przez internet i to jeszcze używanych i zaliczylam pełen sukces. Znalazłam na allegro spodnie ciazowe w moim rozmiarze z Warszawy, w weekend skończyły sie aukcje, a dziś zrobiłam rundke i odebralam. Jedne są idealne, jeśli wyschna do jutra, to zaloze do pracy. Drugie będę musiała skrócić, ale leżą świetnie, trzecie mają luz w biodrach i są z takiego cienszego jeansu, więc poczekają do wakacji. Za wszystkie trzy pary dałam 35 zł. Dwie są z h&m a jedne z c&a. Jestem strasznie zadowolona.

A ja sie pochwale. Pierwszy raz w życiu zdecydowałam sie na zakup ciuchow przez internet i to jeszcze używanych i zaliczylam pełen sukces. Znalazłam na allegro spodnie ciazowe w moim rozmiarze z Warszawy, w weekend skończyły sie aukcje, a dziś zrobiłam rundke i odebralam. Jedne są idealne, jeśli wyschna do jutra, to zaloze do pracy. Drugie będę musiała skrócić, ale leżą świetnie, trzecie mają luz w biodrach i są z takiego cienszego jeansu, więc poczekają do wakacji. Za wszystkie trzy pary dałam 35 zł. Dwie są z h&m a jedne z c&a. Jestem strasznie zadowolona.

podaj linka ;)

my kupiliśmy termometr bezdotykowy w lidlu i odradzam, musieliśmy kupić kolejny

Karina też patrzylam na te sukienkę. Bardzo mi sie podoba. W sumie nie wiem czemu nie kupiłam...jakoś nigdy nie kupowalam ciuchow przez internet.
A jak z rozmiarami?

reklama
Do góry