Jeżeli chodzi o wózek to my mamy Chicco Trio Tour 3w 1 po naszej córci. Chicco Trio Tour 4 . Sprawdził się w 100%. I nie zamieniłabym go na inny. Spacerówka jest olbrzymia, rozkłada się do leżenia, mała spała w niej jeszcze jako trzylatek. Jeżdziła w niej łącznie do 5 roku życia. Zabieraliśmy ją na wakacje gdzie chcieliśmy dużo chodzić i wiedzieliśmy, że mała nie da rady tyle przejść. Przydała się również jak chcialam pojeździć na rolkach z dzieckiem teraz Martyna powoli zaczyna jeżdzić sama na rolkach więc wózek zwolni dla nowego dziecka Gondolka też duża z funkcją przewożenia w aucie, fotelik wpinany do stelaża. Sam stelaż bardzo zwrotny i wytrzymały. Na tę chwile dokupiłam nowe obicie do spacerówi bo stare jednak przez ten czas dość mocno sie zurzyło. Muszę tylko wszytko umyć, wyszorować i zostaje czekać na nowego pasażera
reklama
Ostatnio zrobiłam zakupy u tego sprzedawcy:
Przedmioty użytkownika femmegusto - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Kupiłam leggnisy długie,leggnisy 3/4 oraz spódniczkę wszystko przyszło w jak najlepszym porządku,świetne jakościowo,leggnisy nie prześwitują,za takie pieniądze to naprawdę się opłaca polecam ja jestem bardzo zadowolona i napewno jeszcze kupię u niego
Przedmioty użytkownika femmegusto - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Kupiłam leggnisy długie,leggnisy 3/4 oraz spódniczkę wszystko przyszło w jak najlepszym porządku,świetne jakościowo,leggnisy nie prześwitują,za takie pieniądze to naprawdę się opłaca polecam ja jestem bardzo zadowolona i napewno jeszcze kupię u niego
Mam pytanie chyba raczej do mam, które mieszkają poza granicami Polski. Czy któraś z Was spotkała się z którymś z tych wózków:
Phil&Teds Verve
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2014 - sklep internetowy: Phil&Teds VERVE pojedyńczy wózek spacerowy
Baby Trend wózek Duo Sit N Stand LX
Baby Trend wozek DUO dla rodzenstwa Sit N Stand LX (4110523231) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Phil&Teds Verve
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2014 - sklep internetowy: Phil&Teds VERVE pojedyńczy wózek spacerowy
Baby Trend wózek Duo Sit N Stand LX
Baby Trend wozek DUO dla rodzenstwa Sit N Stand LX (4110523231) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
phil teds jest bardzo popularnym wozkiem ale jak na moj gust b.niewygodny dla dziecka ktore nic nie widzi pod spodem ,zimno nie ma swojej budki siedzisko w jednej pozycji ,nie wyobrazam sobie tam wsadzic 4miesieczniaka bo niby do 6moze jezdzic tam w budzie a starszak siedz nad nim ,ale ktore dziecko do 6m bedzie grzecznie lezalo?
ja planuje zakupic baby jogger select
ja planuje zakupic baby jogger select
Maja16 bardzo dziękuje za odpowiedź. Właśnie dla mnie konstrukcja tego wózka jest dziwna. Też zastanawiam się nad wózkiem bliźniaczym, ale nie wiem, czy warto, bo moja młoda chce już tylko chodzić. W wózku robi awanturę. Z drugiej strony to nadal będzie bardzo małe dziecko i boję się, że jej nie ogarnę na spacerze z drugim młodym .
Kupiłam polecamy przez Was stanik alles mama (model kelly) i po całym dniu noszenia potwierdzam, ze jest super.
W tym miejscu chciałabym zaapelowac do mojego biustu żeby wziął pod uwagę, ze jego nowe ubranko kosztowało prawie stowke i dobralismy rozmiar 75 i, więc niech se jaj nie robi i nie rośnie już, bo większych nie produkują, a i kasa na co innego będzie potrzebna.
W tym miejscu chciałabym zaapelowac do mojego biustu żeby wziął pod uwagę, ze jego nowe ubranko kosztowało prawie stowke i dobralismy rozmiar 75 i, więc niech se jaj nie robi i nie rośnie już, bo większych nie produkują, a i kasa na co innego będzie potrzebna.
Kupiłam polecamy przez Was stanik alles mama (model kelly) i po całym dniu noszenia potwierdzam, ze jest super.
Dobrze wiedzieć,bo też mam zamiar właśnie kupić
pscółka i spółka
Fanka BB :)
gnagna - ja się właśnie zastanawiam nad tym sit and stand ale to tak od później wiosny. Szymek będzie miał wtedy ponad dwa lata, może będzie chciał chodzić a nie siedzieć, zobaczymy. Jestem bardzo ciekawa Twojego wyboru
rjoanka - czuję Twój ból, mój biust w ciąży podskoczył o dwa rozmiary, a po porodzie jeszcze jeden. Ciężko było znaleźć coś co nie wygląda na babciowy stanik w rozmiarze i lub chociaż h.
rjoanka - czuję Twój ból, mój biust w ciąży podskoczył o dwa rozmiary, a po porodzie jeszcze jeden. Ciężko było znaleźć coś co nie wygląda na babciowy stanik w rozmiarze i lub chociaż h.
reklama
pscółka ja chyba wózek tymczasowo odpuszczę i pomyślę po przesadzeniu młodszego dziecka do spacerówki. Teraz każdy spacer to dramat, bo mała nie chce być w wózku i zazwyczaj chce iść w absolutnie innym kierunku niż ja. Ciekawe jak będzie sobie radzić w zaspach ;-)Takie ciągłe szarpanie się. Po porodzie i tak zawsze będzie ktoś musiał ze mną być, bo po cc nie będę mogła podnieść starszego dziecka, a to nie możliwe do uniknięcia, kiedy ma się pokoje sypialne na górze. Będę zatem przez pierwsze miesiące działać pewnie na dwa wózki. Jestem przerażona :-(
Podziel się: