reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek zakupowy: czyli co polecamy i co odradzamy

gnagna jamialam taki podobny problem z tym ze moj uwielbial siedziecw nosidle na mnie zamiast w wozku ,ale w styczniu jak go wsadzilam do 10siatego juz wozka wkoncu i On go pokochal i teraz nie ma jakis wiekszych problemow a mialam identycznie ze uciekal w druga strone i najczesciej na ulice:(szarpanina ,nerwy stres dla obojga i koniec spacerow bo padallismy .ale jest juz ok :) moze taki etap tez:p a z noszeniem to nie wiem jak bedzie u Ciebie ale ja po wyrostku mialam nie nosic malego przez 6tyg i tydzien po zabiego musialam wziac na rece mimo ze byla babcia bo co powiesz roczniakowi ze co mama nie moze jak on tak bardzo tego pragnie . a szczegolnie jak w domku pojawi sie rywal,tez myslaam o 2wozkach bo chcialam inna gondollke niz ta od baby joggera ale jednak postanowione ze od poczatku bedzie w select jazda obojga ,o ile starszak sie nie zdecyduje juz na samodzielne chodzenie ale watpie bo jak na zlosc polubil jazde w w ozkuo czym niedawno marzylam:)

co do stanikow hmm ja wyszukalam wieksze ktore mam i narazie sie wciskam bo biust nadall sobie rosnie i szkoda mi kasy narazie na jais porzadny stanik choc w sumie te co mam sa pozadne:p

reklama
gnagna - to tak jak ja (tj. też na dwa wózki), właśnie M po niegopojechał, ale jak niania zostanie z dwójką po moim macierzyńskim to przyda się jakiś wózek podwójny

widze, ze temat wozkow ;-) z racji potrzeby podowjnego, raczej Tymek nie bedzie smigal na tyle na nozkach, zdecydowalam sie na easy walker duo...teraz tylko upolowac uzywke w sensownym kolorze (czerwony lyb czarny - lub inny byle nie rozowy :-D) :tak: x-landera , ktorego mamy zosatwiam bo z pewnoscia sie przyda jak starszy bedzie juz sprawnie chodzil, dla mlodszego jak znalazl :tak:

ja tez sie zastanawiam nad tym tiny love ,choc chyba znowu wybiore fisher price :) przy synku byl super ,dalej by by ale sprzedalam bo wspinal sie po nim na parapety

Ja też nastawiłam się na tiny love. Najpierw znalazłam go w internecie i bardzo mi się spodobał, a jak zobaczyłam go na żywo w sklepie utwierdziłam się, że chcę go kupić :)

Ja wczoraj miałam okazję go zobaczyć na żywo w markusi i piękny!
Ale w sklepie zdecydowanie droższy niż na allegro,na allegro nawet z przesylką wyjdzie taniej ;)

hehehe a ja wlasnie przeciwnie:) bardzo mi sie podobal ale na zywo juz znacznie mniej:p zastanawiam sie czy go kupowac bo mam krzeselko chicco polly magic z ktorego mozna zrobic lezaczek i chyba maluszek bedzie bezpieczniejszy wyzej :) bo boje sie co by starszak nie probowal sie wdrapywac do niego

Ja wózek już mam wybrany - tako extreme widziałam live i go uwielbiam! Lezaczka nie chciałam kupować, tylko chusteczkę taką dla noworodków. Co o tym myślicie? Ja muszę to mniejsze jjakoś zabezpieczyć przed miłością starszej siostry :d

reklama
U nas też tako wygrywa, jeszcze nie wiem który model. Wiecie może gdzie można je pomacac w Wawie? To na razie nasz typ na podstawie przeglądu netu, na żywo nie widziałam.
No i chustowac będę na pewno. U koleżanek sie sprawdza. Ale miejsce żeby odłożyć na chwile, takie jak lezaczek, na pewno sie przyda.

Do góry