reklama
Madziorrek
Fanka BB :)
ja mam wesele w sierpniu, więc o sukience jeszcze nie myśle. Teraz mam sporo ciuszkow ciazowych uzywanych z allegro. Ale czuje sie w nich swietnie) 2 pary dzinsow, dwie pary jasnych spodni, dwie pray leginsow, kilka sukienek Uwielbiam byc w ciazy czuje sie mega atrakcyjnie i lubie sie stroić;p zupelnie inaczej bylo przed ciazą;p
pscółka i spółka
Madziorek - coś w tym jest, ja też w poprzedniej ciążystroiłam sie częściej w sukienki niż przed i to nawet dwie miałam takie obcisłe.Na twarzy też promieniałam, Szymek dodawał urody
Melodja - no faktycznie, będzie ciekawie. Moja siostramusiała założyć kieckę w 8 miesiącu, to pamiętam, że na plecach miałasznurowaną i to przykryte bolerkiem, a buty musiała kupić rozmiar za duże, a itak ją uwierały
Melodja - no faktycznie, będzie ciekawie. Moja siostramusiała założyć kieckę w 8 miesiącu, to pamiętam, że na plecach miałasznurowaną i to przykryte bolerkiem, a buty musiała kupić rozmiar za duże, a itak ją uwierały
anecznik a używasz jakiejś odżywki? ja zawsze zamawiam szampon z matrixa na allegro i do tego odżywkę z tej samej serii. jak ją nałożę na włosy, potrzymam kilka minut i spłuczę to mam bardziej błyszczące i takie "ułożone". O ile o moich włosach można mówić w kategoriach ułożenia bo nie są ani proste ani całkiem kręcone, tylko takie pośrodku. Jak się dobrze ułożą to robią się całkiem ładne fale a jak nie mają na to ochoty to nie wiadomo co to jest
anecznik, a może używasz na rozstępy oliwki z Rossmana? Kiedy szukałam o niej opinii (ja jestem mega zadowolona z miękkiej i nawilżonej skóry), dowiedziałam się, że jest bardzo chętnie stosowana przez dziewczyny nie w ciąży i wcale nie do ciała, tylko do olejowania włosów. Ja ze swoimi nie mam większych problemów, ale czytałam, że działa cuda. Jeśli ją masz, to nie zawadzi spróbować. Opinie znalazłam na forum wizaż w dziale ocen produktów.
Jeśli chodzi o smarowanie się i inne kosmetyki, to koleżanka pokazała mi świetną stronę. Autorka analizuje składy kosmetyków dla dzieci i dla kobiet w ciąży. Poniżej link do analizy składów kremów na rozstępy dla pań w ciąży:
Sroka o....: Kosmetyki na rozstępy
Poczytajcie koniecznie o oliwkach dla niemowląt - już wiem czemu johnson&johnson mnie uczulił, mimo że nie mam na nic alergii..masakra. Jak można coś takiego sprzedawać z napisem "dla dzieci"?! Szokująca też była dla mnie analiza składu kremów do biustu dla matek karmiących. Wyobraźcie sobie, że część z nich zawiera SUBSTANCJE TRUJĄCE. A przecież dajemy piersi dziecku do buzi!!!! Podejmuję się jeszcze samodzielnie analizować skład tego co jem. Ale przy kosmetykach? Trzeba być chemikiem żeby nie posmarować się ropą naftową.
Ogólnie przechodzę przyspieszony kurs edukacji konsumenckiej w rejonach, do których do tej pory nie zaglądałam. Tak to jest. Ludzie, którzy nie mają kotów myślą, że karmi się je Whiskasem. Ludzie, którzy nie maja dzieci myślą że należy dawać im Kubusia i Danonki i myć w Johnson&Johnson. Eh te reklamy.
Jeśli chodzi o smarowanie się i inne kosmetyki, to koleżanka pokazała mi świetną stronę. Autorka analizuje składy kosmetyków dla dzieci i dla kobiet w ciąży. Poniżej link do analizy składów kremów na rozstępy dla pań w ciąży:
Sroka o....: Kosmetyki na rozstępy
Poczytajcie koniecznie o oliwkach dla niemowląt - już wiem czemu johnson&johnson mnie uczulił, mimo że nie mam na nic alergii..masakra. Jak można coś takiego sprzedawać z napisem "dla dzieci"?! Szokująca też była dla mnie analiza składu kremów do biustu dla matek karmiących. Wyobraźcie sobie, że część z nich zawiera SUBSTANCJE TRUJĄCE. A przecież dajemy piersi dziecku do buzi!!!! Podejmuję się jeszcze samodzielnie analizować skład tego co jem. Ale przy kosmetykach? Trzeba być chemikiem żeby nie posmarować się ropą naftową.
Ogólnie przechodzę przyspieszony kurs edukacji konsumenckiej w rejonach, do których do tej pory nie zaglądałam. Tak to jest. Ludzie, którzy nie mają kotów myślą, że karmi się je Whiskasem. Ludzie, którzy nie maja dzieci myślą że należy dawać im Kubusia i Danonki i myć w Johnson&Johnson. Eh te reklamy.
pscółka i spółka
rjoanka - a wiesz ile osób daje tego Kubusia i Danonki.... Szymek na szczęście nie jest niejadkiem, więc mam nadzieję, że nigdy do tego typu produktów nie będę musiała sięgać.
A ja z ciekawości kupiłam bio-oil. Napiszę jak wrażenia po użyciu. Póki co smarowałam sie oliwą z oliwek co pare dnia a codziennie zwykłym balsamem z ziaji kokosowym. W poprzedniej ciąży smarowałam się tylko oliwą z oliwek i rozstępów nie mam a przybylo mi ponad 20 kg.
reklama
Do mnie właśnie dotarło zamówienie z allegro. Zakupiłam to nowe, dwustronne serum regeneracyjne do rzęs z Regenerum. Na allegro dałam 21 zł a koleżanka mówiła że widziała w aptece za 50 zł. Niezła przebitka. Za jakieś 2-3 tygodnie dam znać czy działa i czy moje spojrzenie zwala z nóg
Podziel się: