Ja już jestem zdecydowana na jedo fyn, kupujemy używany. W zeszłym tygodniu poszłam go "obmacać" w sklepie i zakochałam się w Camarelo Carera Producent wózków dziecięcych - Wózki spacerowe, Foteliki samochodowe, Wózki dziecięce :: Strona główna - Najlepsze produkty dla twojego dziecka.. Najbardziej spodobało mi się to, że ma wielką gondolę (więkasza niż w jedo), pomimo tego że ma pompowane koła waży (stelaż razem z gondolą) jedynie..... 9 kg!!! Dziewczyny polecam go zobaczyć na żywo. Gdyby nie fakt, że zdecydowałam się na kupno używanego wózka to na pewno kupiłabym camarelo.
reklama
pscółka i spółka
Fanka BB :)
myszencja - jak przyjeżdżał do nas autystyczny siostrzeniecto rozkładaliśmy matę, a później leżaczek na stole, tam wbrew pozorom był bardziejbezpieczny
rjoanka - sprawdź w tosia.pl czy mają Tako, mają dwa salonyw Wawie. Świat dziecka też ma trochę wózków w salonach.
syla - ja już mojego jedo vedi mam w domu, jest gigantyczny,w porównaniu do Szymkowej Teutonii, tak więc dzidzi będzie z pewnością wygodnie
rjoanka - sprawdź w tosia.pl czy mają Tako, mają dwa salonyw Wawie. Świat dziecka też ma trochę wózków w salonach.
syla - ja już mojego jedo vedi mam w domu, jest gigantyczny,w porównaniu do Szymkowej Teutonii, tak więc dzidzi będzie z pewnością wygodnie
Kochane oprocz gondolek, zwroccie duza uwage na spacerowki ( w koncu beda uzywane dluzej) Na czerwcowoka dwie dziewczyny maja jedo (nie wiem ktory model) i jak z gondoli byly mega zadowolone tak ze spacerowki juz nie koniecznie.
Tez z poczatku byalm za tako, aleeeee w tej samej cenie znalalzam x-landera i zdecydowalam sie na niego. O taka slyszalam, ze czasem cos tam sie psuje, poluzuje i piszczy. po praktycznie roku uzytkowania xlandera, nie ma zastrzezen
I czasem warto kupic lepszy wozek uzywany niz troche tanszy a nowy
Albooooo kupic uzywany gleboki wozek, a potem zainwestowac w wypasiona spacerowke
hihihi to tyle z moich madrosci.
Tez z poczatku byalm za tako, aleeeee w tej samej cenie znalalzam x-landera i zdecydowalam sie na niego. O taka slyszalam, ze czasem cos tam sie psuje, poluzuje i piszczy. po praktycznie roku uzytkowania xlandera, nie ma zastrzezen
I czasem warto kupic lepszy wozek uzywany niz troche tanszy a nowy
Albooooo kupic uzywany gleboki wozek, a potem zainwestowac w wypasiona spacerowke
hihihi to tyle z moich madrosci.
A ja właśnie o x landerach naczytalam sie, ze sie łamią ramy, rozlatuja. No i w spacerowce nie można oparcia do pionu, tylko pollezaco...też miałam fazę na x landera i podobał mi sie w sklepie, ale internet i zalamani rodzice mnie wyleczyli.
Myszencja82
My mieliśmy dla córy tako jumper x i nic się z nom nie działo, tyle że dawno poszedł w inne ręce
pscółka i spółka
gosiak - no nie wiem, wydaje mi się, że większość mam jednak przesadza dzieciaczki do lekkiej spacerówki tak około roku, w naszym przypadku pewnie wcześniej bo będzie lato. Dla mnie najważniejsza jest duża gondolka, żeby przetrwać w niej zimę. Może gdybym kupowała nowy to brałabym jeszcze pod uwagę opinie co do spacerówki tak jak to miało miejsce z Teutonią. To miał być wózek na kilka lat na dwójkę dzieci, nie przewidzieliśmy tylko że drugie pojawi się jak jeszcze pierwsze będzie użytkowało wózek. I pewnie jak go sprzedamy, to jeszcze będzie na gwarancji
czyli co rodzic to inna opinia
Najlepiej zdac sie na wlasna intuicje kazdy znajdzie cos odpowiedniego.
Pscolka - ja poki co nie planowalam przesadzac Tymka do czegos lzejszego typu parasolka, bo nasz sprawdza sie rewelacyjnie i wszedzie mi wjedzie ;-) ale wiem, ze sporo rodzicow tak robi . Choc nie powiem, ze prz wyjezdzie do Polski na wakacje cos lekkiego ulatwiloby nam sprawe ;-)
Najlepiej zdac sie na wlasna intuicje kazdy znajdzie cos odpowiedniego.
Pscolka - ja poki co nie planowalam przesadzac Tymka do czegos lzejszego typu parasolka, bo nasz sprawdza sie rewelacyjnie i wszedzie mi wjedzie ;-) ale wiem, ze sporo rodzicow tak robi . Choc nie powiem, ze prz wyjezdzie do Polski na wakacje cos lekkiego ulatwiloby nam sprawe ;-)
pscółka i spółka
gosiak - ja też jestem w tej mniejszości co używa spacerówki od wózka 3w1, ale chyba jako jedyna na kwietniówkach Generalnie jak go kupowałam to gondolka miała mniejsze znaczenie, niestety dla jesiennego dziecka jest za mała i nie ma podnoszonego oparcia, co z pewnością się przyda.
a my z gondolki wyszlismy w koncu stycznia bo maly nie nawidzil w niej jezdzic ,przeskoczylismy do spacerowki i bylo super az do 6mz ,od 4wskoczylismy w huste i myslalam ze to najlepszy wynalazek na swiecie)) ale pozniej motanie sie bylo zbyt niewygodne i te potrojne warstwy wiec na lato kupilam Tule nosidelko ergo i co ?! i to dopiero jest najcudowniejszy wynalazek mimo ciazy ostatnio bylismy w szpitalu w Tuli ,zapinasz w mgnieniu oka i pedzisz z maluszkeim ,niedociagasz zawsze tak samo ustawione chyba ze musiesz dociagnac bo przeskoczylismy na lzejsze ubranka czy poluznic bo smok urusl,wiec husty mam na sprzedaz ,a tuli nie oddam nigdyjuz kupilam wkladke dla noworodka i drugi smoczek bedzie tylko w tuli
reklama
ja mimo ze wozkomaniaczka mialam 4parasolki wszystkich sie pozbylam i zakupilam Baby Jogger Gt i jest to najodpowiedniejszy wozek dla mnieidla maluszka tez ,eciutko sie prowadzi,sklada sie mniejszy niz np Maclaren Xlr i napewno szybciej zloze Joggera niz jaka kolwiek parasolke
Podziel się: