reklama
Mizzah
Fanka BB :)
A czy któraś z was miała do czynienia z wózkami Bebetto? Pani w Smyku bardzo nam zachwalala je. Po powrocie do domu poczytalam dość dobre opinie o nich i okazało się ze to polska firma!
Tylko nie pamietam który model dokładnie nam najbardziej odpowiadał, napewno była to wersja 2w1 z możliwością wpięcia przez adaptery fotelika, duże pompowane koła przednie skrętne.
Muszę przy okazji znów się tam wybrać i sprawdzić model bo napewno będę wypatrywać używanego
Tylko nie pamietam który model dokładnie nam najbardziej odpowiadał, napewno była to wersja 2w1 z możliwością wpięcia przez adaptery fotelika, duże pompowane koła przednie skrętne.
Muszę przy okazji znów się tam wybrać i sprawdzić model bo napewno będę wypatrywać używanego
Kaśku pewnie Nico plus teraz jest dość popularny, jak dla mnie trochę mała gondola. Popytaj na forach z miesięcy gdzie dziewczyny już urodziły ( od września 2013 do kwietnia 2014), jak przeglądałam to wiele dziewczyn kupiło ten wózek.
pscółka i spółka
syla - spoko Ja Szymkowy mam na 4 kołach piankowych i jest ok,więc dla mnie pompowane nie były aż tak ważne, wystarczy, że będą duże.
Mizzah - oj jazda próbna bardzo ważna, u mnie po takiejjeździe odpadł Maxi Cosi, który strasznie mi się podobał w internecie
Mizzah - oj jazda próbna bardzo ważna, u mnie po takiejjeździe odpadł Maxi Cosi, który strasznie mi się podobał w internecie
pscółka i spółka
kaśku - dzidzia szybko rośnie a o ile dzidzia pozwoli to wygodniej i cieplej ją przez całą zimę w gondolce przewozić niż przesadzać do spacerówki
Syla normalne ma siedzisko ,jest bardzo dluge wiec supcio byl problem bo GT nie ma regulowanego podnozka ale juz mozna go dokupic wiec szczerze na 10moich wozkow ten wygrywa z kazdym . Skladasz jedna reka ,w drugiej majac dziecko (mamy podziemny parking na ktory wejscie tylko schodami) idealnie np tez do samolotu, buda extra, lekki i co jeszcze? pompowane kola ktorych nie trzeba nigdy pompowac bo jakis patencik maja ze sa forever air ale niestety Select ma kubelkowe siedziska
Kaśku Pscółka Ci dobrze wytłumaczyła. Moja córka urodziła się w czerwcu. Jak miała 4 m-c i była ubrana w kombinezon, to było widać, że zaczyna jej już być ciasno. Do spacerówki przesiadła się jak miała pomiędzy 5, a 6 m-cy (grudzień). Niestety w spacerówce jej bardziej zawiewało, w gondoli była bardziej "schowana". Dlatego teraz szukam dużej gondoli z podnoszonym oparciem. Mam nadzieję, że uda mi się przewozić dziecko w gondoli do końca marca.
Maja dziękuje za informacje Będę później wybierała między baby joggerem, a maclarenem.
Maja dziękuje za informacje Będę później wybierała między baby joggerem, a maclarenem.
reklama
Syla moja szwagierka ma wozek abdor jakos tak gondola naprawde mega,wozek sliczny i ma podnoszone siedzisko w gondolce aaa co do Maclarena mialam po tyg sprzedalam)) po 1 jest b.dlug po zlozeniu,2 jak dla mnie jedna raczka jest duuuuzo wygodniejsza,3 ze jest wezsze siedzisko ,4 raczki sa wysokie przy moim 164 cm niebylo mi wygodnie :/ pozniej kupilam Jane Solo i bylam zachwycona nada jestem tapicerka choc wqrzala mnie budka nastepny juz byl Gt i to jest to jak dla mnie oczywiscie
Podziel się: