reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek PORODOWY :)

kurczaki znowu sie zaczyna skurcze macicu i ból w kregosłupie co 15-20 minut sie powtarza trwa chwile max 1-2 min oj czyzbym miała sie rozpakowac przed terminem a ja byłam swiecie przekonana ze przenosze Wikusie

reklama
GUSIU a ja bym chciala sie wczesniej rozpakowac Powinnas sie cieszyc Choc u mnie tez sa jakie bole od wczoraj i juz mnie to wkurza bo wolalabym aby bylo to konkretnie i aby isc do szptala i urodzic Moge sie meczyc ale juz jestem strasznie zniecierpliwiona i boje sie co sie ze mna bedzie dzialo 3 dni prze TP :-(

Dorotka mi właśnie zostało 3 dni do TP, już nie wyrabiam, sama z sobą czasem nie umiem wytrzymać, dobrze że moi bliscy jeszcze mnie z domu nie wyrzucili:-D

A ja mam dzis jakies ciemniejsze niz zwykle uplawy Ale wyniki moczu mam oki Nie wiem co to moze znaczyc I ten brzuch mnie boli od wczoraj praktycznie caly czas A teraz mnie boli coraz mocniej ale jakos tak wysoko strasznie mnie boli brzuch Aha i mam skurczyli bo nie sa bolesne tak co 30 lub 20 min

reklama
Gusia no to tzrymamy kciuki!
A mnie już od wtorku skurcze trzymają ale nie są regularne. Czasem co 15-20 min później nic przez 2,3 godz a innym razem co 5-10 min.
I jak tu się nie denerwować!:no:
A od ok 2 godz są trochę częściej i mocniejsze.
Tylko kiedy będą już te prawidłowe? Boję się że mogę je przeoczyć bo tak cały czas mówię że to jeszcze nie to choć czasem bardzo boli...:sorry2:

Do góry