reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek PORODOWY :)

reklama
Poważnie, mało tego to jeszcze mi powiedziała, że może tak się skończyć, że w ogóle do szpitala nie dojedziemy, albo ja albo dziecko....:wściekła/y:
Myślałam, że ją zastrzelę!!!! tak mnie zeźliła!!

A mojej znajomej powiedziała w 37 tc jak nie mogła znaleźć tętna, że pani dziecko zadusiła!!!!!!!!!!! :szok::szok::szok:

ech szkoda gadać, ale oprócz tego, że taka z niej panikara to naprawdę dobry z niej fachowiec, ale psycholog Żaden!!!

BEZA troche tego nie rozumiem ze albo ty albo dziecko Ja to odbieram tak ze ona mysli ze albo tobie sie cos stanie albo dziecku :-( co za baba :-( chyba ze zle to zrozumialam wrrr :-(

Poważnie, mało tego to jeszcze mi powiedziała, że może tak się skończyć, że w ogóle do szpitala nie dojedziemy, albo ja albo dziecko....:wściekła/y:
Myślałam, że ją zastrzelę!!!! tak mnie zeźliła!!

A mojej znajomej powiedziała w 37 tc jak nie mogła znaleźć tętna, że pani dziecko zadusiła!!!!!!!!!!! :szok::szok::szok:

ech szkoda gadać, ale oprócz tego, że taka z niej panikara to naprawdę dobry z niej fachowiec, ale psycholog Żaden!!!
A rany! Beza to Ty jej lepiej słuchaj jednym uchem, a drugim wypuszczaj.
Ja sama jestem panikara, to jakby mnie lekarz jeszcze nastraszył, to kaplica!:szok::szok:. Mój lekarz to taki miły Pan, który tłumaczy jak krowie na rowie wszystko, najpierw mi potem M. No i wizyta trwa zazwyczaj dobr pół godziny :baffled:

reklama
Do góry