reklama
Aniam-Kurs trwa 7 tygodni, spotkania odbywają się raz w tygodniu i trwają 3 godz. (18 – 21)-mowa o tym sobotnim.
Wybór terminu kursu jest uzależniony od terminu porodu. Kurs należy ukończyć od 3 do 6 tygodni przed planowanym terminem porodu. Cena wynosi 700 zł.
http://www.szkola-jeannette.pl
Wybór terminu kursu jest uzależniony od terminu porodu. Kurs należy ukończyć od 3 do 6 tygodni przed planowanym terminem porodu. Cena wynosi 700 zł.
http://www.szkola-jeannette.pl
Nie wiem co jest znowu nie tak, zjadło mi połowę posta i nie chce wstawiać linka.
Jeszcze raz:
Szpital Specjalistyczny
Jeszcze raz:
Szpital Specjalistyczny
agata806
Fan(ka)
Ja do szkoły rodzenia chodziłam i polecam ale oddychać to oni tam nie uczyli. Panie położne przekazały raczej "filozofię" całego porodu, co się dzieje z ogranizmem i dlaczego. Jak dla mnie super i mnie to bardzo uspokoiło ale nie wszystkie dziewczyny miały takie same odczucia
Chodziłam razem z D. który , na zajęcia zawsze starał się przyjechać a później często wracał do pracy:-(. Nie przyjechał chyba raz, kiedy akurat było malowanie brzuszków więc pożyczyliśmu kredki i sami malowaliśmy dzidzię.
Bank krwi - zasanawialiśmy sie długo i zrezygnowaliśmy bo to raczej niepewna sprawa, no i nie każdy szpital współpracuje z firmą, która pobiera tę krew, nie zawsze ona się nadaje no i trzeba być odpowiednio wcześniej a nie godzinkę przed
Chodziłam razem z D. który , na zajęcia zawsze starał się przyjechać a później często wracał do pracy:-(. Nie przyjechał chyba raz, kiedy akurat było malowanie brzuszków więc pożyczyliśmu kredki i sami malowaliśmy dzidzię.
Bank krwi - zasanawialiśmy sie długo i zrezygnowaliśmy bo to raczej niepewna sprawa, no i nie każdy szpital współpracuje z firmą, która pobiera tę krew, nie zawsze ona się nadaje no i trzeba być odpowiednio wcześniej a nie godzinkę przed
Ja w pierwszej ciąży chodziłam do szkoły rodzenia i z perspektywy czasu wiem że nie był to stracony czas. Poza dużą wiedzą dawał nam możliwość spotkania z innymi ciężarówkami. Teraz taką możliwość daje to forum i spotkania z wami.
Tematy poruszane dotyczyły nie tylko porodu, ale i karmienia, pielęgnacji dziecka, połogu itd.
Teraz jednak się już nie wybieram, chociaż by się przydało bo tak naprawdę to czuję się jakbym była po raz pierwszy w ciąży. Po prostu za duża różnica między dzieciakami...
Tematy poruszane dotyczyły nie tylko porodu, ale i karmienia, pielęgnacji dziecka, połogu itd.
Teraz jednak się już nie wybieram, chociaż by się przydało bo tak naprawdę to czuję się jakbym była po raz pierwszy w ciąży. Po prostu za duża różnica między dzieciakami...
aqua1-23
Mama Marcowa 06` Wrześniowe mamy'08
ja nie chodziłam do szkoły rodzenia jakoś nie miałam takiej potrzeby wew. teraz też się nie wybieram
- napewno jest to fajna sprawa i można się wiele dowiedzieć J. pytał się czy chce chodzić ale jakoś nie chciałam a teraz to już wiem o co chodzi od strony praktycznej :-) a z resztą każda ciąża inna i każdy poród też jest inny więc tak naprawde nie wiadomo na co się nastawić
- napewno jest to fajna sprawa i można się wiele dowiedzieć J. pytał się czy chce chodzić ale jakoś nie chciałam a teraz to już wiem o co chodzi od strony praktycznej :-) a z resztą każda ciąża inna i każdy poród też jest inny więc tak naprawde nie wiadomo na co się nastawić
Kkasiulka
Wrześniowe mamy'08
A ja bym chciała iść do szkoły rodzenia. Może poznam położną jakąś, na pewno potem będzie milej zobaczyć znajomoa mordkę. No i zajęcia prowadzi mój lekarz, przy moim (wybranym) szpitalu. Są bezpłatne, ale w godinach strasznie dennych, ok 13.... Jak ja mam Męza ciągać 40km do szkoły w środku dnia....
reklama
Kkasiulka- właśnie też na to liczę, skoro mam potem wybrać sobie położną prywatną ( bo tak nakazuje mi moje ubezpieczenie) to fajnie będzie zobaczyć je w akcji, jakie są jakie mają charaktery itd itp. Poza innymi oczywiście plusami, jak nauczenie się oddychania w moim przypadku
aniam-sprawdzałaś ten pokręcony link, który starałam się wczoraj wkleić?
aniam-sprawdzałaś ten pokręcony link, który starałam się wczoraj wkleić?
Podziel się: