reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

watek porodowy - tylko dla zainteresowanych :):)

a ja cos czuje, ze sie rozsypie jeszcze w sierpniu...

w sumie tp z usg wyszedł mi na 28 sierpnia, więc jest to prawdopodobne:tak: a tym bardziej, że przy julci nie ma czasu na odpoczynek:-D

no ale zostaje z wami:):) najwyżej bedzie wrześniowy bobas urodzony w sierpniu:-D

reklama
A bo u mnie to było tak, że ja termin miałam na 18 (sobota), ale poszłam na kontrolę 13 - go w poniedziałek, a moja pani gin mówi, że mam rozwarcie na 2 cm i do soboty nie donoszę. No to wróciłam do domu i ległam z nogami w górze. I tak nie dałam rady i tak, ale tam..... Dwa dni tylko, co to jest?

dziewczyny , żadnego uciekania na sierpień , trzymamy sie wszystkie razem i niech tak zostanie, najwyżej zaczniemy się rozpakowywać w sierpniu i rzucimy wyzwanie mamuskom z sierpnia....w sumie u mnie ginka tez stwierdziła że sierpień jest prawdopodobny... bo dziduś duży... ale zobaczymy co będzie w tym tygodniu na wizycie ....

no wlasnie klajo nie ma uciekania ... jak sie powiedzialo wrzesien to sie we wrzesniu siedzi nawet jak sie w sierpniu rodzi .... trzeba napisac do sierpniowek zeby nikogo z wrzesnia juz przyjmowalay czasami :-D:-D

no ja jesli zdecyduje sie na cesarke to termin mam o dwa tygod wczesniej plus fakt ze ciaza jest o kilka dni starsza wiec moze moze moze sierpien ;-)

Ja wam tu dam sierpniówki , zostajecie z nami ... nawet jak wcześniej urodzicie, to macie nas tu wspierać ... a tam co w liście porodów byłybyście na końcu :)) jak wam się tak spieszy to tam macie wątek szpitalny ... specjalnie dla was hi hi hi

Ostatnio zerknęłam odwiedzić kwietnióweczki, zobaczyć jak się mają i czy powoli się rozpakowują i niespodzianka: te z terminami na 1 lub 2 tydzień kwietnia już rozdwojone w marcu od 25 do 30 :tak: także wicie rozumicie, strach jest hahaha
Na wszelki wypadek zapowiedziałam,żę zakupy i przygotowania mają zostać ukończone w lipcu, w sierpniu zrobię jak lekarz kazał: spakuję bambetle do szpitala i będę koczować w drzwiach :tak:

i będę koczować w drzwiach :tak:
sanya ja mialam termin na 15 marca ... mloda pchala sie na swiat juz od stycznia wiec my rowniez na torbach siedzielismy - moja mama nawet wyprawke dla wczesniaka kupila ... szanse ze urodze przed czasem byly spore ... i co 2 tyd po terminie mloda wyjsc nie chciala, skonczylo sie na nakazie eksmisji ;-)
a moja kupela miala termin na 10 kwietnia wiec to ja mialam jej opowiadac co i jak z tym porodem, 7 marca siedze sobie w domku i dostaje sms ze ich mloda juz na swiecie :szok: ...
i tak moja miala byc rybka jest baranem - kumpeli miala byc barankiem a jest rybka :-D:-D ale kumpela luzara - 8 miesiac, wody w nocy jej odeszly a ta wariatka jeszcze makijaz sobie strzelila - maz poszsedl po samochod a osna z nerw zeby sie zrelaksowac ...

reklama
Sanya - no tak ja się też naczytałam na marcówkach , jak to jedna chciała na Karową a wkońcu wylądowała w miedzylesiu , bo nigdzie miejsc nie było .. może kupimy namiot i pokoczujemy razem na żelaznej ?? hi hi a chłopy będą od donoszenia żarełka .. ciepło będzie damy rade ..??

Do góry