reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

watek porodowy - tylko dla zainteresowanych :):)

Anaklim dzięki , dzięki ! I zgadzam się w 100 % trzeba być dobrej myśli i mysleć optymistycznie.

Aniam141to nie jestem sama , ale razem jakoś damy radę . A później będziemy się chwalić zdjęciami malutkich bobasków :-)

Dobrze , że jest ten wątek , można poczytać o doświadczeniach, podzielić się wątpliwościami i strachem . I poczuć że sie nie jest samemu - to bardzo ważne. Ja tam przezytam wszystko od deski do deski , bo (niestety albo i stety ?) należę do osób , które muszą i chcą wiedzeć wszystko co dzieje sie i może sie dziać z moim własnym ciałem. Za nic w świecie nie chciała bym iść rodzić w kompletnej nieświadomości - a podobno niektóre tak wolą. Ja tam wolę wiedzieć ( choć troszeczkę ) co może mnie czekać.

reklama
biala dama tez lubie wiedziec co ma sie dziac z moim cialem ... choc powiem ci ze pomimo iz duzo wiedzialam idac na porodowke - to jednak sporo mnie tez zaskoczylo ;-) ale dziewczyny maja racje nic sie martw ... przeciez od wiekow kobitki rodza dzieciaczki ... i w tej kwestii nic sie nie zmienilo :-D

Ja się nastawiam na koniec sierpnia, może powinnam się dopisać do sierpniówek na wszelki wypadek?
Ale tu mi dobrze, tu sobie siedzę i tu się będę rozmnażać!! :tak::-D:-)

Ja się nastawiam na koniec sierpnia, może powinnam się dopisać do sierpniówek na wszelki wypadek?
Ale tu mi dobrze, tu sobie siedzę i tu się będę rozmnażać!! :tak::-D:-)

Hi hi poczekaj aż się jedno urodzi i potem się znów namnażaj ;-):-D

Ja też cosik czuję że lekarz się rozpedził o jakieś 2-3 dni .I wcześniej mały skaczący żabol się wykluje :tak::-)

reklama
Do góry