reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wątek organizacyjno-techniczny

Ivi cieszę się że się za to zabrałaś . Ja też myślę że aktywność na forum powinna decydować o dostępie do zdjęć . I nie mam na myśli kilkunastu postów dziennie ;-)bo nie każdy ma na to czas i chęci .

reklama
pozwólcie,że ja się wypowiem :)
to świetny pomysł ale myslę,że aktywność nie jest tu dobrym odnośnikiem. ja dla przykładu nie często sie udzielam ale czytam regularnie-i chciałabym bardzo być z wami nadal.
kiedyś mielismy wątek zamknięty czerwiec 2007 i to było bardzo dobre, razem chodziłyśmy w ciąży i razem przez jakiś czas wychowywałyśmy nasze pociechy...
szkoda,że się rozleciało...
oby z nami tak nie było :)

No to i ja coś skrobnę:)
Myślę tak jak Wy,że zamknięte forum to dobry pomysł
Bo nie chciałabym aby wszyscy mogli czytać o moich problemach, oglądać moją fasolkę itd
Pytanie czy się dostanę :)

Mirellka no i właśnie o to chodzi żeby nie tylko czytać ale też pisać :tak:...
A wątek zamknięty miał być tylko na zdjęcia ...... na razie wklejamy zdjęcia z USG ale potem będziemy wklejać zdjęcia naszych dzieci i chyba każda z nas chciałaby jakoś się zabezpieczyć .
Zapraszamy więc do aktywnego uczestnictwa ;-)

forum zamknięte to dobry pomysł na pewno bo w otwartym ni zawsze można pisać o wszystkim co na sercu leży,bo nie wiadomo kto to czyta a dostęp mają wszyscy

Ivi- fajnie, ze zostalas moderatorem! i fajnie, zeby laski czytaly ze zrozumieniem i stosowaly sie.....bo widze wiele postow jednych pod drugim, zamaist uzyc opcji- edit- to tak na marginesie.
Zgadzam sie co do zdjec, ja np nie bardzo wiem jak sie wstawia takie zdjecia z usg, co prawda jestem od kilku lat na bb, zamieszczam czasem fotki (choc rzadko, bo jakos siec i dostep do niej dla wszyyyystkich, mnie przeraza) i pisze, ale tylko na zamknietym, jakos stala grupa sie utrzymala od czasu ciazy, a nasze dzieci maja juz po 3 latka i to jest super! czuje sie tam bezpiecznie, znamy sie juz troche z laskami i mysle, ze sobie ufamy.
trolli u nas (na wrzesniu 2008) nie przypominam sobie, mialysmy szczescie!

aha....ja np nie pisze miliona postow (np. znam takie- dzien dobry......dobranoc....i tak codziennie, nazbiera sie olbrzymia liczba postow, co?);-)
ale zagladam czesto, czytam i udzielam sie jesli mam cos do powiedzenia ;-) sensownego.....bynajmniej sie staram:-D

aaaa i teraz jest nas mega duzo i laski (zwlaszcza te, ktore "siedza" w domu) pisza wieleeee, ale zobaczycie, ze towarzystwo samo sie wykruszy z czasem, tak to juz jest.

ba! ja nie zawsze mam czas na aktywne uczestnictwo. mój 4 latek generalnie absorbuje mnie cały dzień...więc nie zawsze mam jak, nie zawsze mam czas żeby siedzieć i pisać :)

hihi :) widze ze dyskusja sie na całego rozkręciła :) ja popieram popieram ;) jak najbardziej popieram

Mirelka skoro masz czas czytać to możesz przy okazji skrobnąć parę słów :tak:
A poza tym aktywne uczestnictwo to też kwestia dyskusyjna ... I ja myśląc o aktywności nie mam na myśli kilkunastu postów dziennie ba nawet nie mam na myśli pisania codziennie . Chodzi m raczej o regularne odzywanie się na forum .

reklama
Przepraszam, ze chwilowo zmienie temat, ale jezeli jest to watek organizacyjno - techniczny to ja chcialam zadac jedno pytanie organizacyjno - techniczne, moze ktos mi bedzie mogl pomoc.
Chodzi mi o to, ze jak loguje na BB i na nasze forum wchodze to co trzeba kliknac, zeby w danym watku przejsc do postow nieprzeczytanych / nowych.
Wiem, ze jeszcze 2 lata temu jak uzywalam tego forum to byla taka ikonka i dzieki temu po zalogowaniu moglam czytac to co sie pojawilo nowego, a tutaj wciaz od nowa czytam to samo i szukam, zeby zobaczyc gdzie ostanio stanelam...
Tak wiec, czy ktos moze mi pomoc? Czy przy poszczegolnych watkach jest taka ikonka, ktorej ja teraz nie moge znalesc? Jak Wy sobie radzicie z tym, zeby nie czytac w kolo tego samego?

pozdrawiam serdecznie

Do góry