Ivi- fajnie, ze zostalas moderatorem! i fajnie, zeby laski czytaly ze zrozumieniem i stosowaly sie.....bo widze wiele postow jednych pod drugim, zamaist uzyc opcji- edit- to tak na marginesie.
Zgadzam sie co do zdjec, ja np nie bardzo wiem jak sie wstawia takie zdjecia z usg, co prawda jestem od kilku lat na bb, zamieszczam czasem fotki (choc rzadko, bo jakos siec i dostep do niej dla wszyyyystkich, mnie przeraza) i pisze, ale tylko na zamknietym, jakos stala grupa sie utrzymala od czasu ciazy, a nasze dzieci maja juz po 3 latka i to jest super! czuje sie tam bezpiecznie, znamy sie juz troche z laskami i mysle, ze sobie ufamy.
trolli u nas (na wrzesniu 2008) nie przypominam sobie, mialysmy szczescie!
aha....ja np nie pisze miliona postow (np. znam takie- dzien dobry......dobranoc....i tak codziennie, nazbiera sie olbrzymia liczba postow, co?);-)
ale zagladam czesto, czytam i udzielam sie jesli mam cos do powiedzenia ;-) sensownego.....bynajmniej sie staram
aaaa i teraz jest nas mega duzo i laski (zwlaszcza te, ktore "siedza" w domu) pisza wieleeee, ale zobaczycie, ze towarzystwo samo sie wykruszy z czasem, tak to juz jest.