Karolina dopiero doczytalam przepisy, musze wyprobowac ten z tunczykiem bo jeszcze tak nie robilam. Brzmi pyyysznie :-) O na krewety i inne tego typu stwory to sie pisze, szkoda tylko ze u nas tak ciezko surowe te stworzonka dostac swierze. Bo te w mrozonkach to juz podgotowane sa i nie takie dobre.
reklama
WerkaMirek
Fanka BB :)
A ja dzis zamierzam robic CIASTO DROZDZOWE Z CZERESNIAMI I KRUSZONKA!!
Jak uda mi sie to dolacze przepis)
Jak uda mi sie to dolacze przepis)
atram81
ja z okazji dnia bez slodyczy, zjadlam przed chwila nalesniki z nutella , brzoskwinia i bananaem )) hiihhi
nie no jak nie potrafie nie zjesc nic slodkiego
Werka nie kus, bo mam do ciebie kawalek, ale przyjede w 2 godziny hehehehe
nie no jak nie potrafie nie zjesc nic slodkiego
Werka nie kus, bo mam do ciebie kawalek, ale przyjede w 2 godziny hehehehe
atram81
kicia ja mam na to wywalone, nie potrafie nie zjesc jak mi slina kapie do kostek )
tylko mam teraz taka hiper zgage ze nie pytaj hehe, za kare
ja wczoraj dostalam takiej ochoty na grochowa zupe, ze w 10 minut bylam w sklpeie po wedzonke i groch luskany )
i robilam od razu , zjadlam jedna miseczke i mam jeszcze na dzisiaj pol garnka ))))
tylko mam teraz taka hiper zgage ze nie pytaj hehe, za kare
ja wczoraj dostalam takiej ochoty na grochowa zupe, ze w 10 minut bylam w sklpeie po wedzonke i groch luskany )
i robilam od razu , zjadlam jedna miseczke i mam jeszcze na dzisiaj pol garnka ))))
Ostatnia edycja:
kasiadz
dzisiaj pierwszy raz robiłam na obiad zupę paprykową - pycha Zupa paprykowa przepis | Kotlet.tv
NabAwe
mamusia Emilki :)
kasiadz
a jak wyszła?
a jak wyszła?
kasiadz
bardzo smaczna, idealna na sezon paprykowy z tym że dałam 4 papryki żółte i 2 czerwona bo akurat takie w lodówce miałam, a zamiast groszków ptysiowych grzanki
reklama
elifit
Moderatorka
po ile teraz papryka? Chętnie bym marynaty porobiła..