reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek kulinarny - nasze przepisy

tak myslałam ze sie ustawi ogonek do tych paczków....:-D
a na faworka to i ja bym sie skusiła.........

reklama
z pączusia zrezygnowalam, ale faworki zakupione i zaraz je wciągnę popijając herbatką z miodem i cytrynką:-)

.. a ja po przeczytaniu ostatnich postów wyrwałam sie do sklepu i kupiłam ogromnego pączusia :) po raz pierwszy w tej ciąży nabrałam ochoty na cos słodkiego
...a to dzięki Wam - albo raczej przez Was :)))

Dzisiaj na obiadek będę miała prawdziwe domowej roboty pierogi (zamówiłam sobie u jednej gosposi i na dzisiaj mi zrobiła 20 szt. z kapuchą i 40 szt. z mięskiem) - ale będzie wyżera po pracy :)))) juz nie moge sie doczekać!

Ja dzis dojadam paczki weekendowe, mama nie mogla sie doczekac Tlustego czwartku i zostalam zmuszona do zarobienia drozdzowego:-)

O rany, Kasia!!!:eek: Trzeba było mi dać jakieś znaki dymne....:laugh2::laugh2:

Teraz nie pozostaje mi nic innego jak zrobić faworki w domku, tylko niech znajdę mój sprawdzony przepis, hmmm:confused::confused:

ja wczoraj i dzisiaj zafundowalam sobie z rana kawke (nie moglam sie powstrzymac) :baffled: mam z tego powodu okropne wyrzuty sumienia :baffled: wiem ze podobno z mlekiem mozna, ale jakos sie zestersowalam. :baffled:

ja wczoraj i dzisiaj zafundowalam sobie z rana kawke (nie moglam sie powstrzymac) :baffled: mam z tego powodu okropne wyrzuty sumienia :baffled: wiem ze podobno z mlekiem mozna, ale jakos sie zestersowalam. :baffled:

ale czym się zestresowałaś? przecież to nie była porcja kokainy popita szklanką whiskey:baffled::baffled:
Bez przesady z tą abstynencją kawową:zawstydzona/y::-p

reklama
Muminko od jednej kawy napewno nic sie nie stało, dziewczyny pija normalnie jedną dziennie i wszystko jest ok... spokojnie;-)

Do góry