reklama
krolcia
Fanka BB :)
Natka przecież nie puszcza farby. Dlatego się dziwię...
Idealne bo ja dawałam. Sypałam w trakcie gotowania.Na żółto to wiem, ze idealne jest curry.
krolcia
Fanka BB :)
No mnie się wydaje, że szpinak lepiej tutaj ryż zabarwi. Gdyby pietruszka farbowała, to bym miała zielone nadzienie w kurczaku a tak nie jest, mimo, że jest jej tam baaaardzo dużo.
Zupa wedle życzenia: Zupa serowo cebulowaAle nie wiem, czy polecać, bo dopiero mi się rosół zrobił, więc jeszcze nie próbowałam. Właśnie idę smażyć cebulkę
reklama
ewa zupka na pewno bedzie pyszna
ja w sobote jadłam wersje serowo-czosnkowa i była rewelacyjna. Mama robiła i mi przywiozła, więc ja ją uraczyłam moją wersją zupy serowej
ewa please moglabys mi przesłac przepis na tartę warzywną mąż wszystko mi pousuwał jak na nowo wgrywał system a ta Twoja była taka "apetyczna" i co najwazniejsze sprawdzona...
ja w sobote jadłam wersje serowo-czosnkowa i była rewelacyjna. Mama robiła i mi przywiozła, więc ja ją uraczyłam moją wersją zupy serowej
ewa please moglabys mi przesłac przepis na tartę warzywną mąż wszystko mi pousuwał jak na nowo wgrywał system a ta Twoja była taka "apetyczna" i co najwazniejsze sprawdzona...
Podziel się: