To przepis na kurczaka: Wielkie Żarcie - Przepis - Kurczak w cieście francuskim
Właściwie to tylko sposób zwijania ciasta warto podejrzeć, bo środek to już jak kto lubi
A co do wędlin, to nie pomogę niestety. My dostajemy takie prawie gotowe od teściów. Trzeba je tylko ugotować w wodzie z pieprzem, zielem ang. i liściem laurowym i już jest pycha. A jak nie mamy od teściów, to kupuję w Szubrycie - sklep z pysznymi wędlinami i mięsem z Nowego Sącza. Ale nie wiem jak daleko w Polskę sięgają.
Właściwie to tylko sposób zwijania ciasta warto podejrzeć, bo środek to już jak kto lubi
A co do wędlin, to nie pomogę niestety. My dostajemy takie prawie gotowe od teściów. Trzeba je tylko ugotować w wodzie z pieprzem, zielem ang. i liściem laurowym i już jest pycha. A jak nie mamy od teściów, to kupuję w Szubrycie - sklep z pysznymi wędlinami i mięsem z Nowego Sącza. Ale nie wiem jak daleko w Polskę sięgają.