Póki co jajka jadłam tylko w ciastach, ale dziś rano Mąż mi zafundował jajecznicę na śniadanie. Młody po moim śniadaniu już wcinał i na razie nic się nie dzieje. Zobaczymy co będzie dalej Ale jeśli po mleku go nie wysypuje, to po jajkach też nie powinno.
reklama
ewa moja jest uczulona na białko mleka krowiego, a na jaja nie, czyli nie mówione bo to nie jest to samo.
oby nic mu nie było
O popatrz Ja się nie znam na tych uczuleniach...
Antylopka
Potrojna mamuska
salomii-wcinasz krewetki karmiąc? bo Ty tez nie jestes na diecie, z tego co pamietam. Wlaśnie dzis robie z pietruszką i czosnkiem bo mi moja Migotka zyc nie daje i marudzi o nie...
kasiarem1
Fanka BB :)
salomii-wcinasz krewetki karmiąc? bo Ty tez nie jestes na diecie, z tego co pamietam. Wlaśnie dzis robie z pietruszką i czosnkiem bo mi moja Migotka zyc nie daje i marudzi o nie...
bardzo poprosze o przepis
Antylopka
Potrojna mamuska
kasia - krewetki jakie lubisz (lepsze w całości i sama obierz), chyba że mrożone sa tylko obrane... nie wiem jakie możesz kupić.
robię na patelni, na oliwie z oliwek, dodaje drobno posiekana pietruszkę (natkę) wymieszaną z wysićnietym czosnkiem. Podaję z ryżem, bo robi się taki sosik fajny.
Mąż dziś dostanie z makaronem, bo Wiki zjadła jego ryż!! ma dziś wilczy apatyt, bo ciągle coś je!!
robię na patelni, na oliwie z oliwek, dodaje drobno posiekana pietruszkę (natkę) wymieszaną z wysićnietym czosnkiem. Podaję z ryżem, bo robi się taki sosik fajny.
Mąż dziś dostanie z makaronem, bo Wiki zjadła jego ryż!! ma dziś wilczy apatyt, bo ciągle coś je!!
kasiarem1
Fanka BB :)
kasia - krewetki jakie lubisz (lepsze w całości i sama obierz), chyba że mrożone sa tylko obrane... nie wiem jakie możesz kupić.
moga byc takie z ogonkami?i długo je smazysz?
Antylopka
Potrojna mamuska
mogą. zalezy od wielkosci - musza puscic troche soku i sprawdzam widelcem czy sa ok - jak zbyt dlugo to sie zrobia twarde.
ja w kuchni wszytko na oko i bez proporcji robie...
ja w kuchni wszytko na oko i bez proporcji robie...
reklama
Podziel się: