reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek kulinarny grudniówek :)

Póki co jajka jadłam tylko w ciastach, ale dziś rano Mąż mi zafundował jajecznicę na śniadanie. Młody po moim śniadaniu już wcinał i na razie nic się nie dzieje. Zobaczymy co będzie dalej ;) Ale jeśli po mleku go nie wysypuje, to po jajkach też nie powinno.

reklama
salomii-wcinasz krewetki karmiąc? bo Ty tez nie jestes na diecie, z tego co pamietam. Wlaśnie dzis robie z pietruszką i czosnkiem:) bo mi moja Migotka zyc nie daje i marudzi o nie...

kasia - krewetki jakie lubisz (lepsze w całości i sama obierz), chyba że mrożone sa tylko obrane... nie wiem jakie możesz kupić.
robię na patelni, na oliwie z oliwek, dodaje drobno posiekana pietruszkę (natkę) wymieszaną z wysićnietym czosnkiem. Podaję z ryżem, bo robi się taki sosik fajny.
Mąż dziś dostanie z makaronem, bo Wiki zjadła jego ryż!! ma dziś wilczy apatyt, bo ciągle coś je!!

kasia - krewetki jakie lubisz (lepsze w całości i sama obierz), chyba że mrożone sa tylko obrane... nie wiem jakie możesz kupić.
robię na patelni, na oliwie z oliwek, dodaje drobno posiekana pietruszkę (natkę) wymieszaną z wysićnietym czosnkiem. Podaję z ryżem, bo robi się taki sosik fajny.
Mąż dziś dostanie z makaronem, bo Wiki zjadła jego ryż!! ma dziś wilczy apatyt, bo ciągle coś je!!

moga byc takie z ogonkami?i długo je smazysz?

reklama
Antylopka też miałam dziś robić krewetki z pietruszką i czosnkiem:-) ale jeszcze do tesco nie trafiłam, może jutro mi się uda

Do góry