reklama
sarka to ciasto mam od kilku lat obowiązkowo na wszystkich imprezach. Z tym, że ja dodaję herbatniki, a nie krakersy i nie robię masy budyniowej/karpatkowej tylko taką z mleka w proszku. I nazywa się trzy bit (ta masa w środku smakuje jak ta biała masa z tego właśnie batonika)DD
Ja chyba właśnie zrobię karpatkę. Taką zwyczajną w świecie. Jakoś mnie naszła na nią ochota))
Ja chyba właśnie zrobię karpatkę. Taką zwyczajną w świecie. Jakoś mnie naszła na nią ochota))
sarka
trójkowa mama
- Dołączył(a)
- 8 Marzec 2005
- Postów
- 4 041
olcia ooo toś mnie zabiła!, to daj przepis na ta mase z mleka!!!!!!!!!!!!PP
to chyba coś jak ala snickers też co, moja tesciowa z mleka w proszku takiego snickersa robi, dodaje orzechów no baajkaP
to niezle słodkie musi być, mrrrr, ale bym zjadła az mi język ucieka
to chyba coś jak ala snickers też co, moja tesciowa z mleka w proszku takiego snickersa robi, dodaje orzechów no baajkaP
to niezle słodkie musi być, mrrrr, ale bym zjadła az mi język ucieka
sarka-juz na wątku zachciewajki napisałam ale powtórze to raz jeszcze-ciacho pycha-zwlaszcza jak juz poprzesiąkało fajnie... Ale słodzitkie fest-kawki-herbatki nie trzbea słodzić.
olcia sprobuj przepis sarki z masą tiramisu-ona nadaje kapitalny smak
olcia sprobuj przepis sarki z masą tiramisu-ona nadaje kapitalny smak
reklama
Podziel się: