reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
suszi - gratulacje dla Zosieńki :happy: cieszę się razem z Wami ... no i teraz to chyba możesz być dobrej myśli :happy: :happy: :happy:

Suszi: a na Prokocimiu macie komisję? jej żeby to była rehabilitacja bobathem a nie vojtą.

a ja mam zgryz - muszę szukać nowej rehabilitanki lub rehabilitanta dla Titka, bo aktualna w ciąży i ćwiczenia odpadają.

acha a jak ta komisja bedzie wygladac?mam nadzieje ze nie usiada w jednym zedzie i beda egzaminowac?bo wtedy nikt sie naturalnie nie zachowuje a tymbardziej male dziecko

zosia trzymamy kciuki!

terekkaa - dziękuje za informacje - .....ale Kuba w okularach :szok: chyba musiałabym mu je przykleić super glu mam nadzieje, że nie będzie trzeba ich stosować :no: :no: :no: .

Aqua- we wtorek mój Kuba idzie z Antosiem do okulistki (ja oczywiście nie bardzo moge wyjść z pracy ..niestety!!!) stąd ta Atropina na 3 dni przed badaniem...i wtedy oszacują czy trzeba te okularki....choc na pierwszej wizycie mówiły że ok tak na 1 rzut oka ...ale badanie jest niezbędne i odpowie na wszystkie wątpliwości ...dam znac Ci jak juz będziemy po badaniu i powiem co i jak :tak: :tak:
Suszi- to cudownie że Zosieńka zrobiła takie postępy:tak: :tak: jak sie tak na nia patrzy jest śliczna i ma takie przejmujące spojrzenie ...piekne oczka ma:tak: :tak:

reklama
czesc dziewczyny
Lena jest wysypana maksymalnie :szok:
twarz brzuch plecy nogi pupa nawet krocze :szok:
wyglada to starsznie
i czy przy trzydniowce nie powinno slabnac??? ile trwa ta wysypka??

Do góry