reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
znowu jestem "posrana " ze strachu :)....jutro wizyta kontrolna u gina :)...znowu bede chodzic jak nawiedzona ...odezwe sie jak wróce, czyli późnym popołudniem:)....

jak cos usłyszysz na temat niedoczynności: daj znać. Troche sie stresuję. Trochę, skoro jeszcz nie poszłam do lekarza.............aaaaaaaaaaa.........za nic nie mogę się wziąć

zapytam lekarza dzisiaj bo idę myslałam że umrę w nocy obudził mnie ból a raczej straszne kłucie w dole brzucha po prawej stronie jak poszłam siku to zawołałam męża bo się rozprostowac i podniesc nie mogłam teraz mi przeszło ale lepiej pójde z tego co pamietam to anik tak miała

dziewczyny a bylyscie juz na konsultacji u internisty bo ja musze miec wpis w karcie ciąży
jak bylyscie to co on w ogole robi??? jakie badania ???
mi sie tak nie chce isc

miejsce na wpis inernisty i dentysty jest ale mało kto sie d otego stosuje.

głownei chodzi o to czy nie masz przeciwskazań do porodu naturalnego i czy na coś się leczysz.
ja nie mam wpisu od żadnego innego lekarza na kercie ciazy, w poprzedniej ciazy tez nie miałam.

agao pisze:
zapytam lekarza dzisiaj bo idę myslałam że umrę w nocy obudził mnie ból a raczej straszne kłucie w dole brzucha po prawej stronie jak poszłam siku to zawołałam męża bo się rozprostowac i podniesc nie mogłam teraz mi przeszło ale lepiej pójde z tego co pamietam to anik tak miała

Agao, nie martw się, bo to mogło być przez gwałtowne ruchy. Ja od tamtego czasu bardzo uważam jak wstaje z sedesu czy z łóżka i nie mam już podobnych dolegliwości. Lekarza się zapytaj lepiej i daj znać nam wszystkim, ale myślę, że to nic poważnego :)

reklama
zapytam i napiszę idę na 16 teraz juz mi lepiej ale i tak się lenię i leżę na wznak co chwilę bo mi tak najlepiej a bibi mały złośnik dosć że nmnie tam kłuło kopał ile wlezie ;)

Do góry