reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Przykro mi Madzia.:-( :-( :-(

Niedawno u mojej młodszej siostry wykryto komórki nowotworowe. Teraz każde badanie to niesamowity stres. Ma małe dzieciątka i niecałe 25 lat.

reklama
Witajcie w Nowym Roku

własnie mialam sie troche pożalić, ale jak przeczytalam Madzia
to chyba nie mam co narzekać tylko modlić się o zdrowego maluszka bo to teraz najważniejsze dla mnie
trzymaj sie

Jakie to okropne ...tyle ostatnio się słyszy o rakach...
W sierpniu zmarł na to mój teść, miesiąc później moja ciocia....A ja ciągle nie mogę w to uwierzyć...:no:

Magda, Marlenka przykro mi :(

Ja zawsze przy jakichkolwiek życzeniach i wartościowaniu stawiam zdrowie na pierwszym miejscu. Bo gdyby mój można powiedzieć ojczym miał zdrowie to byłby dziś z nami, Filip miałby cudownego dziadka, ja z siostrą kogoś kto może być w końcu dla nas ojcem, a moja Mama wspaniałego faceta... ale niestety zmarł na raka, to już 5 lat, a ja też ciągle nie mogę się z tym pogodzić. To był taki wyjątkowy człowiek... Ale cieszę, się mimo wszystko, że dane mi było go spotkać w swoim życiu.

kochane dziewczynki jestescie, ze tak sie przejelyscie. my wczoraj caly dzien nie moglismy sobie miejsca znalezc. caly czas o tym maluszku myslimy... szczegolnie teraz jak juz wiemy co to rodzicielstwo. moj m tez ciagle mysli o tym co by zrobil na Jego miejscu, przeciez my tez mamy synka... oj, a tak niedawno mielismy robic razem grilla itp "przyziemne" sprawy :no:

czesc dziewczyny
czy i ja moglabym dolaczyc do listy marcowych mamus i ich dzieciaczkow??
mam na imie Kasia a moja coreczka Lenka
urodzial sie 1 marca 2006 roku o godz. 14.32, wazyla 3100 i miala 58 cm
jestesmy z Łodzi, obie siedzimy w domku :)
Lenka jest straszna rozrabiara i dzieckiem z dosc mocnym charakterkiem:)
ma juz 7 zabkow,raczkuje od dawna, a teraz doskonali chodzenie za raczki i przy meblach, a oprocz tego jest strasznym maminym cycuchem bo nic nie oge bez niej zrobic :)

pozdrawiam wszystkie mamusie

reklama
Marlenka ja też jestem dobrej mysli.
....Wogóle co to za jakieś choróbska ostatnio atakują i to coraz młodszych ludzi - szok.

Do góry