reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
Monika, dobrze że teraz lepiej sie poczułaś;-) Odzywaj się do nas częściej i pokazuj nam Nadusię

lolcia: i co sprawdzilas co nie tak z twoim forum bylo? bo ja nadal nic z tekstem robic nie moge i tych emotionow tez wklejac nie da rady, ale znalazlam na nie sposob: wpisuje je z klawiatury :-p

co to sie dzieje...ja nic nie pisalam ale tez mi sie okres spoznia:szok: od soboty w zasadzie bylam pewna ze jestem znowu w ciazy...dzisiaj zrobilam test i negatywny, dzieczyny jaka jest penosc tych testow?? Pisza ze 99%, ulzylo mi dzisiaj niesamowic ale pewnie nerwowa bede tak dlugo jak nie pojawi sie okres...:-) ;-)

magda jeszcze nie sprawdziła, bo teraz do końca tygodnia jetsem u rodziców. Tak fatalnie się czułam że moja mama powiedziła żebym u nich została, bo maż w trasie. To duża ulga dla mnie, bo dziadek ponosi wnuczka, babcia ponosi;-) Ale już jest lepiej, tylko nos mam zapchany, Mateoś też:-( :sick:

reklama
kurcze dokladnie mi tez sie spoznia juz tydzien poczekam jeszzce tydzien i do apteki skocze a mialam zaczac naklejac plastry

Do góry