reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

pisalam chyba w samopoczuciu ze nie jestem pewna ale mi sie to chyba uaktywnilo jak kliknełam na odpowiedz na postami a nie pod ciezko to wyjaśnić ale jest odpowiedz na gorze i na samym dole wypowiedzi wszystkich

reklama
a teraz kilkam nawet na ta na dole i tez mi sie zaawansowane wyświetla wiec chyba wystarczy tylko raz kliknąc na ta na gorze :confused:

;-)ło matko!!! co tu się porobiło!!!
kompletnie nie wiem jak się poruszać po BB :no:

emotikonki mi się podobają, zmykam dalej do pracy, o 10:30 jadę do domku nakarmić moją Agacię

u nas w mieście panuje wirus jelitowy, mała jeszcze ma brzydką, pienistą kupkę, ale już bez śluzu, czyli poprawia się wszystko, nadal podaję jej leki, jutro idziemy do kontroli, trzymajcie kciuki!!!!

w sobotę pediatra chciał zostawić Agacię w szpitalu, bi podejrzewał odwodnienie, ale zrobili gazometrię i okazało się, że pierś górą - odwodnienia nie ma :) dostawiałam Agatę co godzinę w piątek i sobotę, teraz też pilnuję nawodnienia

Oooo.. coś fajnego się pojawiło te emotikonki są ekstra, coraz więcej ustawień jest dostępnych np. pogrubienia czcionki:-) ;-)

reklama
Do góry