reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
Buziaki dla solenizantow!!
Ja mam problemy z monitorem-plywa mi caly obraz i nic nie widze -wiec niestety bb moge odwiedzac tylko jak dorwe laptopa-co mi sie rzadko udaje.

Wszystkiego naj...... dla Majeczki
(Benita czy ty mieszkasz w Nowym Dworze Maz.?? ja mam tam koleżankę :) )

Kinga pozdrawiam, ale ci dobrze, że wypoczęta jesteś :)

Sto lat dla wszystkich solenizantów i ogromne dzięki w imieniu KAMILKA. Długo mnie nie było bo przyjechała siostra z GB z moim chrześniakiem i miałam urwanie głowy ale obiecuje że wszystko nadrobie :)

a ja już myślałam że komputer do serwisu trzeba będzie zawozić bo wczoraj padł..
a tu dzisiaj włanczam i działa!!!  cieszę się bardzo :) choć jakby poszedł na tydzien do serwisu to bym się mogła w końcu wyspać ;D ;D

Maksio ma ładną buźkę narazie więc jestem spokojniejsza, ale nie ma co za bardzo chwalic bo wtedy zaraz cos się ...
no ma troszkę złuszczone policzki ;)

sloneczko nam swieci i  mamy kochane dzieci :) :)
udanego dzionka Wam życze kobitki!

Najlepsze życzonka dla wszystkich solenizantów! Ja też mam trochę zaległości na forum, bo jakoś ostatnio doba mi się skróciła czy co ::) A w dodatku od poniedziałku mężus do pracki, moja mama chora, więc sami z Jaśkiem zostajemy :p

reklama
Do góry