reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

witam wszystkie mamusie!! ja i moj mąż spodziewamy sie dzidziuni 19 marca taki mam termin ale jak to bedzie chyba sama dzidzia wie :) jestem z Legnicy i powoli wkraczam w podobno lepszy- drugi trymestr, no zobaczymy ;)
bedzie mi bardzo milo jesli dolaczycie mnie do waszej listy.
pozdrawiam Was wszystkie goraco!!

reklama
ach juz nie moge sie doczekac "tupotu malych nozek", tak bym chciala to wszystko przyspieszyc hehe
moj maz bardzo sie cieszy z mojego stanu a szczegolnie z tego ze jestem dla niego konkurencja jesli chodzi o pochlanianie posilkow, cieszy sie ze to nie on jest teraz uwazany za obrzartucha :) oczywiscie nie objadam sie za duzo na raz ale jem znacznie czesciej i malo. acha powiedzcie czy coca-cloa nie zaszkodzi dzidzi jesli czasem sobie wypije? bo slyszalam ze powinno sie stanowczo odstawic tego typu napoje
i jescze jedno: jesli ktos jest z legnicy i ma info o tym gdzie mozna wykonac usg ale zyby lekarz wydrukowal zdjecie to prosze o wiadonosc.

cześć witam MARCOWE MAMUSIE !!!!!!! :)
u mnie lekarka wyznaczyła termin na siódmego marca
w sumie to już się nie mogę doczekać, ale nie chcę jeszcze zapeszać

pozdrawiam serdecznie

Hej - znowu ja
chciałabym sobie wkleić tydzień ciąży, ale nie mam pojęcia gdzie siętego szuka i w jaki sposób wkleja - jeśli będziecie miały chwilkę - proszę o pomoc
wielkie dzięki

reklama
Do góry