reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

lol.gif
lol.gif
lol.gif

reklama
i jest !!! cos cudownego !!!!...czesto robilismy tam wypady ze znajomymi ....no rowerach...w ramach rekreacji...teraz na jakis czas moge zapomniec o wycieczkach rowerowych...:)

słuchajcie jak ruszymy na wiosnę z naszymi Myszkami w pięknych czterokołowcach... ach już czyję zapach tych kwitnących drzew i bicie serduszka na widok małego Aniołka który teraz jest jeszcze w moim wieeelkim Brzusiu

:):):):)...ja przypuszczam ze ...po miesiacu bedziemy chciały wrócic do pracy ....ale po kolejnych trzech bedziemy chciały zostac w domu z naszymi malenstawami :)

ale faktem jest......ze nalepsza pore roku nie mogłysmy trafic..:)

no kochane ja mam cudowną sytuację bo jestem nauczycielką i mój macierzyński przedłuży się aż do września. Calutkie wakacje z Maleństwem :)

mam malutkie pytanie: czy Wam też się zdarza mieć okropne nastroje???? Bo mojemu Łukaszowi już czasem sił do mnie brakuje To płaczę to tryskam optymizmem

tez to u siebie zauwazyłam :)....ale chyba CZEKANIE daje nam sie we znaki...:)

no ja wyliczyłam ze jesli faktycznie jest 18 tyg macierzynskiego :) i jesli do tego wezme sobie zaległy urlop plus nowy...to do pracy pójde w trzeciej dekadzie sierpnia...:)

To może się kiedyś umówimy w pszczyńskim parku na przejażdżkę naszymi czterokołowcami ;D

A macierzyńskiego nie jest 16 tylko 18 tygodni? Bo już nie wiem...
Ja chciałabym urodzić na początku marca, żeby wykorzystać caly macierzyński, bo mam umowę do końca sieprnia i wypadałoby przynajmniej miesiąc wcześniej się w pracy pojawić :-) Co by sobie przypomnieli jakim to jestem niezastąpionym pracownkiem i żeby mi ją przedłużyli...

co do tego macierzyńskiego to kiedy ostatnio pytałam w pracy, powiedzieli mi że prezydent jeszcze tego nie podpisał :( ale jak tylko to zrobi to łapią się na to mamy od 1 stycznia
na spacer po parku jak najbardziej zapraszam, dobre lody też tu mamy, tylko nie wiem czy na mleczko będą dobre, najwyżej zastąpimy je soczkiem:-))
kochane mam jeszcze pytanie: czy Wam też twardnieje brzuszek, czasem wydaje mi się że jest napięty do granic, czy to już te skurcze przepowiadające?

reklama
Do góry