reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
Agao- Najważniejsze, że rodzice cali i zdrowi.
Mnie też już moja siostra zabrania kontaktu ze światem: najpierw mąż miał laparoskopię (stres), potem facet na moich oczach potrącił nasze szkolne dziecko na pasach (duuuuży stres), następnie badanie dopplerowskie z powodu zwalniania tętna (ogromny stres), a jeszcze wczoraj trafiłam na alarm W Geant i trzeba się było ewakuować!
Chyba do końca ciąży zostanę w domu ;)

o Boże mokkate ;Dzafunduj sobie jakąś bezpieczną rozrywkę w domu (najlepiej puzzle czy coś takiego), obłuż się poduszkami i nigdzie dziewczyno nie wychodz.... telewizora też na wszelki wypadek nie włączaj!

:D Nie wiem, czy te puzzle sa dla mnie bezpieczne. Jeszcze się ze stołka zsunę ;D
A poważnie, to mam nadzieję, że wyczerpałam już limit "atrakcji"

a my jesteśy zawieszeni w próżni i czekamy na wieści czy tak czy siak wiemy ze pomyślne nie będą ale nie wiadomo kiedy przyjdą strasznie to męczące

Witam,
do naszej redakcji zwrócił sie młody artysta, który przygotowuje projekt pod nazwa Jest Ci w tym do twarzy, nie jest Ci w tym do twarzy i w zwiazku z tym poszukuje młodych kobiet w ciąży (najlepiej powyżej 26 roku i będace pierwszy raz w ciąży), przyszłe młode matki, które , opowiedzą o swoich pragnieniach dotyczących ich przyszłego dziecka.
Więcej o projekcie http://www.sochacki.art.pl/wystawy/stypendium_ministra_kultury/stypendium_ministra_kultury.html.
Zainteresowane osoby prosze o kontakt redakcja@babyboom.pl
pozdrawiam'anna slusarczyk
www.babyboom.pl

reklama
Do góry