reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

ja brałam 3 dawki klindamycyny lek o nzawie dalacin
a jaką masz bakterię???????? ja miałam jakąś klebsiellę tyle że drugi lekarz powiedział że klindamycyny nie trzeba brać
a przy pierwszej ciąży miałaś jakieś bakterie w pochwie????????????

reklama
w pierwszej nie miałam bakterii, przynajmniej nie brałam nic poza standardowymi przeciwdrożdzakowymi specyfikami.

nie wiem jaką mam bakterię - byle tylko nie przestąpiła progu szyjki...

kurę coś mnie muli i robi mi się gorąco znowu chętnie bym się wykąpała ale nie mogę już chyba 4 raz dzisiaj to przegięcie zresztą nie wiem czy wykulam się z tej cholernej wanny chyba umyę ząbki i w kimono mój mężulo też pada na twarz

azik a to przestąpiebnie szyjki to może wywołać poród przedwczesny??? czy coś jescze?????

a szwu na szyję nie chcą ci zakładać?????????

to jeszcze za małe rozwarcie - ineczej bym juz nie wyszał ze szpitala - by zakładać szew - nei ma progresu.

bakterie na szyjce mogą wywołać wczesniejszy poród (chyba nawet u Żony to był powód).

reklama
Do góry