reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

Zmieniajac temat ;D Dzis u mnie sniezyca i mam wolne bo nie sposob dojechac do pracy ;D ;D ;D Ciesze sie jak nie wiem, dobrze ze lodowka pelna bo do sklepu tez bym nie dojechala.

reklama
a ja dopiero teraz dotarłam do Was na chwileczkę, bo zaczynam ograniczać moje nasiadówki przedkomputerowe.......

widzicie, ja bardzo prostą dziewczyną jestem i łatwo mnie rozgryżć

a Was to tylko sprowokować trochę i...... już ruszyło na BB :) Jestem z siebie dumna :) No i z Was też, moje Brzucholki :D

mężulo nakupował mi gazetki zrobił pranie trozwiesił je obiad też prawie sam zdziałał a teraz myje naczynia kochaniutki misio ;D

a mi z usg wyszły jeszcze dwa terminy na 15 i 20 marca, ale liczę wg miesiączki na 07.03. a Fasola i tak wybierze swój WIELKI DZIEŃ

reklama
Do góry