reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
Witam wszystkie marcowe mamusie:)
Mam termin na 5 marca i bardzo bym chciała dołączyć do listy

Serdecznie Was Wszystkie Pozdrawiam

Moje dzieciątko juz chyba chce zobaczyc jak tu wyyglada:) Kopie jak szlone.....tak sobie mysle ze strasznie bede tesknila za tym brzuszolkiem, tak cudnie jest czuc w sobie tego aniolka!!!! Swoja droga w sobote dowiedzialam sie ze bedzie dziewczyneczka..malenka Nadia-tak kocham ta malude ze zaraz zwariuje

Anik ja mam mustele od trzech miesięcy i bardzo mi się podoba :) nigdy mnie skóra po niej nie swędziała, wydaje mi się że jest dobrze nawilżona i elastyczna. no..ale każda z nas jest inna więc możliwe że Tobie nie służy..

nie warjuj jeszcze poczekaj jak urodzisz wtedy wszystkie swoje malenstwa bedziemy ściskac calować i kochuniać bardzo mocno :)

Anik: w "w oczekiwaniu na dziecko" piszą tak:
Świąd brzucha: Brzuchy kobiet ciężarnych są " brzuchami swędzącymi", a uczucie świądu może wzrastać wraz z rozwojem ciąży. Skóra na brzuchu mocno sięnapina. Rezultatem jest suchość wywołujca u niektórych kobiet wyjątkowe swędzenie. Spróbuj się nie drapać, ponieważ to tylko pogorszy sprawę. Ulgę może przynieść smarowanie brzucha preparatami nawilżającymi lub redukującymi swędzenie. Możesz także wypróbować płyn na bazie tlenku cynku i wody wapiennej lub kosmetyki na bazie płatków owsianych. Jeżeli odczuwasz swędzenie na całym ciele, zgłoś to lekarzowi.

reklama
Mnie ostatnio swędzi brzuszek a jeszcze bardziej piersi (które ku mojej rozpaczy_ a radości mojego męża_ ciągle rosną!) a smaruje się tym samym balsamem co zawsze z AVONU więc to juz taki urok ciąży niestety!

Do góry