reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

reklama
kasiula matula pisze:
ara dowiedziałaś sie że twoje maleństwo to chłopiec???
gratulacje

wczoraj mialam usg :D
dziekuje...bylam troszke zszokowana i ugryzlam sie w jezyk zeby pani nie powiedziec z eniemozliwe ;)
ale ciesze sie niezmiernie, bede mic synka mamusi ;)

o kurde w końcu naprawili mi kompa
byłam sprawdzić kiomory dzidzi na 3d usg i jest zajebiscie tylko dzisiaj mnie cos ucho boli

też się cieszę bo miałam schizy i doła strasznego

ale oczywiście byłoby za fajnie no i z posiewu szyjki wyszła mi klebsiella to taka bakteria co normalnie żyje ale się robi nie miła jak organizm jest trochę osłabiony no i może powodować infekcje pęcherza pewnie dloatego tak często sikam no i dopochwowo biorę kremik żebysię te kilka pałeczek nie rozwinęło bardziej zawze coś :(

Ja mam infekcje pecherza nonstop i grzybice ktorej za cholere ( czyt. za zadne lekarstwa) nie moge wyleczyc choc co wizyte moja ginek. przepisuje mi cos nowego, co dziala przez tydzien a potem przestaje!Poza tym u nas ciagle sypie snieg i jak tak dalej pojdzie to nas zasypieeeee...

reklama
Do góry