reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

anik ja mam nadal termin na 16 marca...przynajmniej moja ginka nie uraczyła mnie już żadnymi innowacjami ;)

reklama
a ja własnie tak patrze na mój suwaczek ....i przyszło mi do głowy pewne skojarzenie....czuje sie jak przed studniówka.....100 dni do rozwiazania ... ;D ;D ;D ;D ;D ;D

dziewczyny ja jutro zaczynam remoncik-tak nagle

Mam pytanko moze wiecie jakie farby do scian sa lepsze:DULUX czy NOBILES???????????????

monika_pk pisze:
a ja własnie tak patrze na mój suwaczek ....i przyszło mi do głowy pewne skojarzenie....czuje sie jak przed studniówka.....100 dni do rozwiazania ... ;D ;D ;D ;D ;D ;D

ja też czekam na studniówkę - porwe gdzieś Rafała ;) Na 100 dni przed ślubem byliśmy w kinie ;)

Dzięki dziewczyny (dotyczyczy wszystkiech, tych z Młodyc Mamuś też) za wsparcie jeśli chodzi o Dawidkla..... Jest mi bardzo ciężko i choć staram się nie myśleć jak to będzie to czasem się nie da.... A to przecież nie tak powinno być, bo to jest dziecko......Teraz mam tylko jedno marzenie, aby Dawid był z Nami do Świąt, bo wsyzyscy chcemy, aby te były dla niego w tym roku wyjątkowe, bo i ostatnie.... To bardzo smutne, kiedy patrzę na niego jaki jest beztroski, jak się śmieje itd, a ja wiem co będzie dalej.... On myśli, że teraz będzie leczony w domu i gdy się o tym dowiedział krzyknął "Hurra!" a ja wyszłam i płakałam........... Czasem do Was zaglądam i mniej więcej wiem co się dzieje. Trzymacjie się cieplutko a Ty Sylwia biegnij do lekarza :) Jeszcze raz wielkie dzięki ! PA

to straszne..ze tak male dzieci, dotykaja takie straszne choroby..ze nie mozna tego zapobiec..gdy czytam posty Mmamy Boo chce mi sie plakac,nawet nie wyobrazam sobie co Ty musisz czuc..w koncu to Twoja rodzina..bede sie modlic, aby Dawidek zyl jak najdłuzej!!

sciskam Cie mocno:*:*trzymaj sie!

reklama
Hej! Tez jestem tutaj nowa ;) Swoja drogą czytam te wszystkie wasze wypowiedzi i dochodze do wniosku ze fajne z was dziewczyny ::) Cudownie ze jest takie miejsce gdzie mozna sobie poklikac z ciężarówkami:) Mieszkam pod Poznaniem i jeszcze nie wiem gdzie będę rodzila.....a termin mam na 22 marca (może wczesniej bo wg usg wychodzi inaczej:)) Również studiuje w Poznaniu (obecnie dziekanka:)) i nie wiem czy uda mi sie skończyc szkołe jak bedzie malenstwo, pozatym i tak nie lubie matmy i mikry:) Teraz siedze w domu bo w pracy tez L4..........na glowe mozna dostac....jeszcze tydzien i odjade:(Pozdrawiam buzka

Do góry