reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wątek główny

koga tak mi się udało...Ale to już chyba zmęczenie wychodzi i szukam jakiś rozweselaczy, bo muszę jeszcze coś pisać, drukować a mi się NIE CHCE ;D

reklama
Azik: no co Ty??? przecież spokojniesjzego znaku pod słońcem w najciemniejszą noc nie znajdziesz ;D po prostu to oni nie wiedzą jak z nami postepować. pomyśl przez tyle lat rodzice dawali sobie z nami radę ;)

najspokojniejszy znak pod słońcem: BARAN. Jestem reprezentantką. To co nie jest we mnie spokojne, zwalam na tą nieszczęsną tarczycę!!! ;)

anian współczuję, mi też by się nie chciało nic teraz pisać - brrr ...
wygrzewam się przy kominku i sama siebie przekonuję, że wcale mi się nie chce siusiu - tak mi się nie chce ruszyć!!! ;D
azik - przecież skorpion to taki towarzyski znak!!! tylko towarzystwo musi spełniać odpowiednie wymogi ;) ;D

koga!! wysłałam do Ciebie prywatną wiadomość :)

Rusz do wucetu, wysiusiaj co masz wysiusiać... i... udziel porady maluczkiej ;)

reklama
Do góry