reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

ale tu dzisiaj u Was wesoło pewnie przez te Walentynki :-)
To skoro już są to chciałam Wam wszystkim życzyć udanych Walentynek :-)A mamusiom których M nie sa z nimi w domku np 3cia zmiana fajnego wieczorka :-).
Kinguś bardzo mi sie podoba Martynka mojemu M też :-). Gdyby Miłek był babą to pewnie tez Martynką :-)

Co do olejku rycynowego - Ja tez byłam zdesperowana przy Miśku i wypiłam i do szpitala pojechałam i na drugi dzień urodziłam ale nie chce teraz. Do końca życia nie zapomnę tego smaku - bo ja byłam na tyle mądra że nawet nie popiłam tego syfu :wściekła/y::tak:

reklama
Kinguś bardzo mi sie podoba Martynka mojemu M też :-). Gdyby Miłek był babą to pewnie tez Martynką :-)

baba - Martyna :happy::happy::happy: jeśli posturę odziedziczy po mnie, to faktycznie baba z niej będzie :-D:-D:-D

Co do olejku rycynowego - Ja tez byłam zdesperowana przy Miśku i wypiłam i do szpitala pojechałam i na drugi dzień urodziłam ale nie chce teraz. Do końca życia nie zapomnę tego smaku - bo ja byłam na tyle mądra że nawet nie popiłam tego syfu :wściekła/y::tak:

aga, ryczę tu ze śmiechu :-D:-D:-D
przypomnijcie mi o oleju rycynowym jak już będę miała dość :-p:-p:-p

ja i "bez skazy" hmmmmmmmm chyba mi nie to imięrodzice wybrali. ale rozumiem ich - oboje na PKP a ja urodziłam sięw okolicach patronki kolejarzy :):):)

reklama
Do góry