reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek główny

hej mamooli!
a jak tam Kamilka - daje radę wytrzymać z rodzeństwem?;-)
ciekawe jaki będzie miała charkterek:sorry2:

reklama
Kasianka- Antek zasnął wczoraj o 0.05 makabra darł sie w niebogłosy .. przytulanie nie pomagało nic ...ale połozyłam do lóżeczka dalam kolederkę porzytulał sie i zasnął...a jedzenie w końcu wczoraj po licznych próbach dania czegokolwiek zjadł na kolacje frutapure i to prosto z lodówki ...wiec podejrzewamy że to zębole dały o sobie znac ...zobaczymy jak dzisiaj z apetytem...

Buziaczki dla wszystkich "choródków" :-)
Niech te obrzydliwe wirusy i bakterie znikną z powierzchni Ziemi:tak:

MamOli- och...jak ja bym chciała na Słowację. Zdradź mi kochana gdzie miałas nocleg....:sorry2:

mialam dzis usg. Julka lezy glowa w dol, wczoraj byla glowa w gore. Jak na swoj "wiek" jest tez spora bo wazy juz 3400:szok: a to 36 tydzien. Patryk urodzil sie w 37 tyg i wazyl 2800. Troche jestem zaskoczona ta wielkoscia, jak tak dalej pojdzie to mi jeszcze do 4kg dobije panna. Termin porodu wg dzisiejszego usg wyszedl na 21 aleginka nadal trzyma sie 3 wrzesnia.

mialam dzis usg. Julka lezy glowa w dol, wczoraj byla glowa w gore. Jak na swoj "wiek" jest tez spora bo wazy juz 3400:szok: a to 36 tydzien. Patryk urodzil sie w 37 tyg i wazyl 2800. Troche jestem zaskoczona ta wielkoscia, jak tak dalej pojdzie to mi jeszcze do 4kg dobije panna. Termin porodu wg dzisiejszego usg wyszedl na 21 aleginka nadal trzyma sie 3 wrzesnia.

tak, tak Kati, pokaż brzuszek :tak::tak::tak:

Julka mogłaby wyjść na świat 1 września :-) To nasza rocznica ślubu :-D

Mokkate, Kasia chyba zapłakałaby się, gdyby miała chodzić w ciąży do 1 października :-D
A brzuszek jest w zdjęciowym. jest śliczny :tak:

reklama
Do góry