reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wątek główny

No i tak jak przypuszczałam ;-)
Wróciłam z kwiatkami, a po 10 minutach Nelka zaczęła śpiewać w łóżeczku ;-)

Teraz się ubrałyśmy i wybywamy na spacerek połączony z zakupami...
Piękna pogoda jest, trzeba korzystać :-D

Monika wsadzałam do ziemi ukorzenioną szczepkę mirtu i przesadzałam skrzydłokwiat :-)
A sos bardzo prosty jest: bulion (na kostce rosołowej robię) zagęszczam śmietaną i mąką, dodaję tarty chrzan ze słoiczka i doprawiam solą i pieprzem do smaku. Mało roboty, a pychotka :-)
Czasami zamiast chrzanu daję musztardę, albo i to i to. Super sprawa :-D

reklama
Dzień dobry. U nas bardzo ładna pogoda, jak wychodziłam do sklepu to się ubrałam w cieplejszą kurtkę i się grzałam w niej, bo myślałam że dziś też będzie zimno jak wczoraj. Krystek teraz zrobił sobie drzemkę, a ja siedzę sobie na necie. Małżonek jeszcze w pracy a ja będę za chwile się brać za obiadek.

A mezus juz po operacji,na noc zostal na obserwacji, jutro rano ma wyjsc.Moj sredni syn poplakal sie bo juz teskni za T wiec musialam do niego zadzwonic,powiem wam ze jak ja lezlam w szpitalu to Kubus nie plakal za mna,robie sie zazdrosna:-D:-D

Dobranoc

Witam sie niedzielnie.... U nas noc w miare Kuba wstawał dość często.... głodomorek hehee...
Agatko trzymam kciuki za dzisiejsze spotkanie... Ja wiem że sobie poradzisz.... :):):)

hej kochane
u nas remont pełną gębą.. nie ma czasu na nic.. *******nik nie z tej ziemi... szok że mały jeszcze jakoś funkcjonuje....
okazało się że będę musiała wrócic do pracy ( nie dajemy rady finansowo...:( ) tylko nie wiem co z małym zrobię... ehhhh

wszystkim chorym - szybkiego powrotu do zdrówka ....

A Wam moje kochane miłego dnia życzę:p u nas piękne słoneczko więc spacerek zaliczymy:D

reklama
Do góry